ENNAKKO: MP jatkaa pelejään huomenna Nurmijärvellä


Ennakko: la 15.9. klo 17.00 NJS-MP Klaukkalan nurmi

Kakkosen A-lohkon ottelut jatkuvat MP:n osalta pienen tauon jälkeen tulevana lauantaina, kun joukkue matkaa Nurmijärvelle, missä Klaukkalan nurmella vastaan asettuu sarjapaikkansa puolesta taisteleva NJS. Sarja-avauksessa Hänskissä NJS haki pisteet 1-2(1-2) -lukemin.

Todella tasaisen A-lohkon sarjataulukossa joukkueet löytyvät sijoilta neljä ja kymmenen. 19 sarjakierroksen jälkeen nurmijärveläiset ovat keränneet 21 pistettä (5 voittoa, 6 tasapeliä ja 8 tappiota, maaliero 21-32) ja MP:llä on 32 pistettä (9 voittoa, 5 tasapeliä ja 5 tappiota, maaliero 36-25).

Sarjapaikkansa puolesta rajusti taistelevat nurmijärveläiset vaihtoivat valmentajaa elokuun alkupuolella, kun Marko Tukiainen vaihdettiin seuran valmennuspäällikkö Mikko Manniseen. Valmentajan vaihdon jälkeen Palokärkien peli piristyikin ja pisteitä on kertynyt suhteellisen mukavasti. Nyt alla on kuitenkin pari tappiota ja sunnuntaina Vaajakoskella pelattu tärkeä rästipeli päättyi FCV:n selvään 4-1(1-0) -voittoon. Näin nurmijärveläiset ovat edelleen putoamisviivan alapuolella ja lopuilla kolmella sarjakierroksella NJS tarvitsee vielä runsaasti sarjapisteitä, jotta Kakkosen sarjapaikka ensi kaudeksi varmistuisi, joten MP:llä on lauantaina vastassa taisteleva kotijoukkue. Nurmijärveläisten maalintekijätilaston kärjestä löytyvät Markus Tukiaianen (6), Bob Diasonama (3) ja Tino Purme (3).

MP:llä on alla kaksi voittoa (LPS, FC Viikingit) kokeneen maalitykin Miikka Oinosen johdolla, kun Oino on onnistunut maalinteossa seitsemän kertaa näissä kahdessa voitto-ottelussa. MP:n peli on ajoittain kulkenut todella mukavasti ja tätä on tarkoitus lauantaina jatkaa Nurmijärvellä. Joukkue on harjoitellut hyvin parin viikon ottelutauon aikana ja taistelu pelipaikoista joukkueessa on kova. MP lähtee lauantaina hakemaan kolmatta peräkkäistä voittoa, koska joukkue haluaa pysyä lohkon kärkikamppailussa mukana päätöskierrokselle asti ja tietenkin avauskierroksen harmittava kotitappio halutaan myös kuitata nurmijärveläisille. MP:stä eniten vastustajan maaliverkkoa ovat heiluttaneet Miikka Oinonen (15) ja Lucas dos Santos (7).

Näillä näkymin MP lähtee Nurmijärvelle 17 pelaajan ryhmällä. Joukkueessa on useampi pelaaja flunssassa ja varmuudella sivussa ovat kuumeessa olevat Tomi Janhunen ja Janne Kuhmonen. Lisäksi sivussa on kaksi varoitusta edellisessä FC Viikingit -ottelussa saanut Matti Kohonen. Kokoonpanoon pelaavat jalkavaivojen jälkeen kapteeni Jiri Haikonen sekä Shane McFaul.

Päävalmentaja Janne Wilkman odottaa lauantaina tiukkaa kamppailua sarjapisteistä.

– NJS kamppailee putoamista vastaan ja heillä on pelissä isot panokset. Meillä on taas sarjan avauskierrokselta kalavelkoja maksettavana ja tämä on asetelma, josta matkataan lauantaina Nurmijärvelle.

– Aikamoinen loppu saatiin tälle kaudelle, joten tästä pitää nyt kaikkien nauttia täysillä.

Kotijoukkueen ennakkotunnelmia löytyy täältä.

Ottelu on Pitkävedossa kohde 9314 NJS-MP 3,15 – 3,85 –1,80.

Kokoonpanossa:
3. Eero Karjalainen
4. Iiro Äijö
5. Vincent Bikana
6. Ozeias Graciano
7. Mikko Hiltunen
8. Elliot Simmons
9. Michael Nzekwe
10. Miikka Oinonen
13. Jiri Haikonen
14. Joonas Kimari
15. Markus Brusila
16. Onuray Köse
17. Lucas dos Santos
22. Jonne Uronen (mv)
23. Olli Kilpeläinen
24. Scott Angevine (mv)
77. Shane McFaul