ENNAKKO: MP/2:n hakee lisäpisteitä Inkeroisten Purhan vieraana


Ennakko: Purha – MP/2
to 27.6. klo 18:30 , Urheilukeskus N, Inkeroinen

Sarjanousija Inkeroisten Purha on MP/2:n viimeinen vastustaja Kaakon Kolmosen tämän kauden kevätkierroksella. Purhan isännöimä ottelu pelataan Inkeroisten Urheilukeskuksen nurmikentällä torstaina klo 18:30 alkaen.

MP/2 on kahden ottelun voittoputkessa kaadettuaan kotikentällään Rantakylän nurmella ensin pari viikkoa sitten pelatussa ottelussa KoPa:n lukemin 6-0 (1-0) ja viime tiistaina paikallisottelussa MiPK:n maalein 3-0 (0-0). Kymmenestä pelaamastaan ottelusta kuusi voittanut MP/2 on kahdeksallatoista pisteellään erittäin tasaisen sarjan viidentenä kuusi pistettä sarjakärkeen nousseen HaPK:n takana. MP/2:n maalipörssin kärkinimenä jatkaa edelleen joukkueen kapteeni Ossi Torniainen, joka on viimeistellyt seitsemän maalia pelaamassaan yhdeksässä ottelussa. Oliver Häyhänen on kihauttanut neljä kertaa pallon vastustajan maaliin ja kaksi maalia tehneitä pelaajia joukkueen riveistä löytyy peräti kuusi kappaletta.

MP/2:n maalivahdeista päävastuun on toistaiseksi kantanut Ykkösliigassakin MP:n paidassa tällä kaudella debytoinut Timi Heikkinen, joka on pelannut kuusi ottelua. Santeri Hänninen on vartioinut MP/2:n maalia kolmessa ja kokenut Tuomo Hiltunen kahdessa ottelussa.

Sarjanousija Inkeroisten Purha on MP/2:lle uusi tuttavuus ja vierailu Inkeroisten Urheilukeskuksen nurmella lienee ensimmäinen kaikille joukkueen pelaajille. Purha on valahtanut sarjan hännille kuudella pisteellään, mutta vain pisteen sisällä sarjan hännillä on peräti neljä joukkuetta. Inkeroisten Purha on kärsinyt runsasmaalisia tappiota kevätkierroksen aikana, mutta on onnistunut kaatamaan kotikentällään MiPK:n lukemin 4-3 (3-2) ja vieraissa FC LaPa:n maalein 2-3 (0-0). Purha laittoi kotikentällään tiukoille myös pitkään sarjakärjessä viihtyneen PeKa:n häviten kuitenkin niukasti 1-2 (1-1) vieraiden voittomaalin synnyttyä vasta toisen puoliajan kuudennella lisäaikaminuutilla, joten hyvän päivän osuessa kohdalle Purha on varmasti hankala vastustaja kotikentällään joukkueelle kuin joukkueelle.

Inkeroisten Purhan paras maalintekijä on viisi maalia toistaiseksi viimeistellyt Miska Timoska ja kaksi maalia vähemmän on tehnyt mm. KJP:n ja MyPa:n paidasta tuttu Leevi Perkiö. Molemmat heistä onnistuivat maalinteossa myös joukkueen edellisessä ottelussa, jossa KoPa kaatoi Purhan Kotajärvellä maali-iloittelussa peräti lukemin 7-4 (4-3).

Live stream: Ottelua on mahdollista seurata Veo Live-sovelluksella, jonka voi ladata: (iOS TÄÄLTÄ, Android TÄÄLTÄ). HUOM! Pidätämme oikeuden Live stream-lähetyksen peruuntumiseen mahdollisten yhteys- tai muiden teknisten ongelmien varalta.
HUOM! Veo Livessä on kaksi Mikkelin Palloilijoiden tiliä. Ottamalla molemmat tilit seurantaan varmistat kaikkien streamattavien otteluiden näkemisen.

Tulospalvelu: täältä

Kokoonpanossa:
1 Timi Heikkinen (Mv)
4 Aapo Karttunen
5 Aaro Nyyla
6 Eino Kurvinen
7 Paavo Alanne
8 Malek Bouchia
9 Jimi Teittinen
10 Martti Mäkelä
11 Oliver Häyhänen
12 Santeri Hänninen (Mv)
13 Ossi Hämäläinen
14 Tuomas Nikulainen
15 Niilo Pirhonen
16 Konsta Torniainen
17 Valtteri Nikulainen
20 Joona Kuismala
21 Ville Laiho
22 Perttu Kosonen