ENNAKKO: MP/2 kohtaa Ylämyllyn Yllätyksen keskiviikon myöhäisillan Suomen Cupin ottelussa Joensuussa


 

Ennakko: Yllätys – MP/2
ke 13.3. klo 20.40 Hope areena TN, Joensuu

MP/2 kohtaa Suomen Cupin ensimmäisellä kierroksella Ylämyllyn Yllätyksen Joensuun Hope areenalla keskiviikon myöhäisillassa pelattavassa ottelussa. MP/2:n päävalmentaja Antti Kuismalalle ottelun ajankohta on tuottanut päänvaivaa, onhan suuri osa pelaajista poissa kokoonpanosta armeijan ja torstaiaamun vieraan kielen ylioppilaskokeen vuoksi. Täyden pöytäkirjallisen pelaajia MP/2 kuitenkin lukuisista poissaoloista huolimatta matkaan saa ja arvokasta kokemusta miesten otteluista on jälleen tarjolla, etenkin miesten sarjoissa debytoiville pelaajille, joita tällä kertaa on mukana peräti seitsemän kappaletta.

MP:n edustusjoukkueen sopimuspelaajista mukana keskiviikon kokoonpanossa ovat Valtteri Nikulainen, Ossi Torniainen ja maalivahti Timi Heikkinen. Heidän lisäkseen mukana ovat viime vuoden MP/SavU:n vakiopelaajista mm. Paavo Alanne, Konsta Torniainen ja Martti Mäkelä, joten pelkästään debytanttien varassa ei MP/2 Joensuuhun matkaa.

Vastustaja Ylämyllyn Yllätys nousi alkavalle kaudelle miesten Kolmoseen ja etukäteistietoa joukkueesta ei paljoakaan MP/2:n valmennuksella käytössään ole. Viime vuoden Suomen Cupin ensimmäisellä kierroksella Yllätys kuitenkin isännöi niin ikään mikkeliläisvieraita, kun MiPK matkusti Joensuuhun voittaen ottelun 1-2 (1-1).

MP/2:n arpaonni tämän vuoden Suomen Cupissa ei ole parasta mahdollista laatua, sillä ensimmäisen kierroksen ottelun voittamalla vastaan asettuisi toisella kierroksella Lehmon Pallo ja LehPa:n kotiotteluksi arvottu ottelu pelattaisiin – aivan oikein, Joensuussa.

Live stream: Ottelua on mahdollista seurata Ylämyllyn Yllätyksen Youtube-kanavalta osoitteesta:
https://www.youtube.com/live/x-H0GRiixTc?si=-kkSV_RVw7F0JfUf

Tulospalvelu: täältä

Kokoonpanossa:
1 Timi Heikkinen (Mv)
2 Aaro Nyyla
3 Jere Bagge
4 Aapo Kurki
5 Veli Laatunen
7 Ossi Torniainen
11 Paavo Alanne
15 Otso Hynönen
16 Konsta Torniainen
17 Valtteri Nikulainen
19 Tuomas Nikulainen
21 Ossi Hämäläinen
24 Perttu Kosonen
25 Niklas Nurhonen
26 Veeti Vanhanen
34 Martti Mäkelä
45 Hugo Väisänen
50 Santeri Hänninen (Mv)