ENNAKKO: MP/2 ja MiPK vastakkain paikalliskamppailussa


Ennakko: MP/2 – MiPK
ti 18.6. klo 18:30 , Rantakylä N, Mikkeli

Kaakon Kolmosen Mikkelin paikallisderbyn kauden ensimmäinen osa MP/2:n ja MiPK:n välillä pelataan Rantakylän nurmikentällä tiistaina klo 18:30 alkavassa ottelussa. Kotijoukkue MP/2 on sarjataulukossa viidentenä ja vierailija MiPK seitsemäntenä kaksi pistettä MP/2:n takana yhden ottelun vähemmän pelanneena, joten odotettavissa on tasainen paikalliskamppailu.

MP/2 pelaa nyt toistamiseen peräkkäin kotikentällään Rantakylässä. Viime torstaina MP/2:n vieraana ollut KoPa väsähti toisella puoliajalla MP/2:n kyydisssä ja loppulukemat olivatkin kotijoukkueen hyväksi selkeät 6-0 (1-0). MP/2:n maaleista vastasivat kahdesti maaliverkkoja venyttänyt Aapo Karttunen, Martti Mäkelä, Raul Sepp ja Malek Bouchia. Yksi MP/2:n maaleista merkittiin KoPa:n omaksi maaliksi. Voittonsa ansiosta MP/2 säilytti hyvin asemiaan todella tasaisessa sarjassa ollen nyt viidentenä kerättyään tililleen viisi voittoa ja neljä tappiota pelaamistaan yhdeksästä ottelusta. Maalinteossa joukkueesta on onnistunut jo kaikkiaan kolmetoista pelaajaa ja heistä eniten osumia on onnistunut tekemään joukkueen kapteeni Ossi Torniainen.

Vakuuttavalla kolmen ottelun voittoputkella Kolmosen aloittaneen MiPK:n vauhti on hyvän alun jälkeen hieman laantunut ja se on kerännyt viimeisestä viidestä ottelustaan yhden voiton ja tasapelin sekä kolme tappiota. MiPK:llä on tilillään tappiot kahdesta edelliskierroksen ottelusta ja se lähteekin takuuvarmasti paikalliskamppailuun heti alusta alkaen hakemaan voittoa ja uutta suuntaa kevätkierroksen loppupuoliskolle. MiPK:n maalinteko on alkukauden aikana ollut erittäin voimakkaasti kahden miehen harteilla. Joukkueen pelaajavalmentaja Lucas Dos Santos Oliveira ja takavuosien MP-kapteeni Jiri Haikonen ovat kumpainenkin tehneet seitsemän maalia muun joukkueen päästyä yhteensä samaan määrään.

Otteluun on VAPAA PÄÄSY ja kioski palvelee tuttuun tapaan, tarjolla mm. herkullisia Laurikaisen lörtsyjä Savonlinnasta.

Huom! Kentällä myynnissä 5 euron hintainen ottelun käsiohjelma. Tuotto lyhentämättönä MP/2:n toimintaan.

TERVETULOA kannustamaan MP/2 voittoon!

Live stream: Ottelua on mahdollista seurata Veo Live-sovelluksella, jonka voi ladata: (iOS TÄÄLTÄ, Android TÄÄLTÄ). HUOM! Pidätämme oikeuden Live stream-lähetyksen peruuntumiseen mahdollisten yhteys- tai muiden teknisten ongelmien varalta.
HUOM! Veo Livessä on kaksi Mikkelin Palloilijoiden tiliä. Ottamalla molemmat tilit seurantaan varmistat kaikkien streamattavien otteluiden näkemisen.

Tulospalvelu: täältä

Kokoonpanossa:

1 Timi Heikkinen | MV
3 Veeti Vanhanen
4 Aapo Karttunen
6 Aaro Nyyla
7 Paavo Alanne
9 Jimi Teittinen
10 Martti Mäkelä
11 Oliver Häyhänen
12 Santeri Hänninen | MV
13 Julian Plonski
15 Niilo Pirhonen
16 Konsta Tornianen
17 Valtteri Nikulainen
18 Ossi Torniainen
19 Joona Kuismala
20 Mikko Haponen
21 Ville Laiho
22 Perttu Kosonen