ENNAKKO: Kenraalissa vastassa Pallo-Kissat


 

Ennakko: ke 24.4. klo 18.30 MP-MiPK Urpola, Mikkeli
otteluisäntä: Subway Mikkeli (Akseli ja Porrassalmenkatu)

MP:n kausi on tullut siihen vaiheeseen, että huomenna keskiviikkona pelataan viimeinen harjoitusottelu ennen puolentoista viikon päästä alkavia Kakkosen A-lohkon kamppailuja. Samalla kun hiotaan viimeiset kuviot pelitilanteessa, niin pelataan myös kaupungin herruudesta, kun vastassa on rakas paikallisvastustaja Pallo-Kissat. Viime kaudella Kakkosen kamppailussa punainen leiri vei pisteet 4-1.

Kissojen runko on pysynyt suhteellisen hyvin kasassa viime kaudesta. Isoimmat menetykset ovat Sami Ekmark, Tuomas Koppelomäki ja Isaac Kannah. Uusina miehinä joukkueeseen ovat liittyneet MP:ssä vielä viime kaudella pelanneet Jonne Uronen ja Markus Brusila sekä JJK -raunioilta joukkueeseen liittyneet Aleksis Lehtonen ja Jarkko Heimonen. Myös japanilainen Keito Tonami, ghanalainen Nelson Appiah ja Mehdi Mohammadi tuovat uusia tuulia Kissojen joukkueeseen. Harjoituskaudella Pallo-Kissat voitti taas TUL-Cupin. Kakkosen joukkueiden kanssa punaiset ovat pelanneet tasaisesti ja Kolmosen porukoista on otettu isonumeroisia voittoja. Janne Moilanen on taas virittänyt joukkueeseensa iskuun ja taistelua tulee varmasti kentällä riittämään.

MP on pelannut neljä edellistä harjoitusottelua ilman voittoa (tasapeli ja 3 tappiota, maaliero 4-9), mutta huonoista tuloksista huolimatta peleissä on nähty paljon harjoituksissa hioittuja kuvioita ja joukkue on matkalla oikeaan suuntaan. Toivottavasti huomisessa ottelussa pallo liikuu kivasti mieheltä toiselle, liikettä riittää ja pallo löytää hyväksytysti useamman kerran Kissojen verkkoon.

MP:n kokoonpano harjoitusotteluissa on elänyt, sillä paljon on ollut kaikenlaisia vaivoja ja mitään varsinaista permanettikokoonpanoa ei ole vielä päästy ajamaan sisään. Huomennakin useampi pelimies on vielä sivussa vaivojensa takia, sillä vaikka pelataankin kaupungin herruudesta, niin mitään riskejä ei oteta.

Päävalmentaja Janne Wilkman odottaa tiukkaa taistelua viimeisessä harjoitusottelussa.

– Viimeistä harjoitusottelua viedään pre-seasonilla. Kevään harjoitusottelu MiPK:ä vastaan alkaa muodostua jo perinteeksi ja toivottavasti se kerää taas runsaasti jalkapalloyleisöä kentän laidalle.

– Ottelu on meille tärkeä valmistava tapahtuma sarjakauteen ja tavoitteena on, että saamme tästä ehjän 90 -minuuttisen alle.

Pallo-Kissojen ennakkotunnelmia löytyy täältä.

Kokoonpanossa:
3. Reetu Räsänen
4. Iiro Äijö
5. Vincent Bikana
7. Lucas dos Santos
8. Filipe Mello
9. Juuso Liukkonen
11. Tomi Janhunen
12. Matti Kohonen
13. Jiri Haikonen
14. Joonas Kimari
16. Eero Ylönen
17. Joonas Nissinen
18. Janne Kuhmonen
19. Samuli Kaasalainen
24. Tuomo Hiltunen (mv)
26. Antti-Ville Räisänen
33. Sammy Ndjock (mv)
77. Olli Kilpeläinen