ENNAKKO: Huomenna Urskissa vastassa Pallo-Kissat


Ennakko: to 4.6. klo 18.30 MiPK-MP Urski

Valmistautuminen tuleviin Ykkösen peleihin jatkuu toden teolla huomenna Urskissa, kun harjoitusottelussa kohdataan rakas paikallisvastustaja Pallo-Kissat. Tämä onkin tämän kauden ainut joukkueiden kohtaaminen, sillä useamman vuoden tauon jälkeen joukkueet pelaavat eri sarjoissa, kun MP nousi viime kauden päätteeksi Ykköseen. Viime kauden Kakkosen kamppailuissa MP voitti molemmat niukasti mutta ansaitusti 1-0.

Huominen paikallisvastustaja on muuttunut viime kaudesta aikalailla. Nyt valmennuksesta vastaa Tommi Ekmark ja uusia pelimiehiä ovat mm. Ali Al-Musawi, Gerald Ben, Bob Diasonama, Hugo Kemppainen ja Ajdin Zed. Lisäksi viime kaudella MP:n riveissä pelanneet Tuomo Hiltunen ja Viljami Jurvanen löytyvät nyt vastustajan riveistä.

Omatoimi- ja pienryhmäharjoittelun jälkeen MP on saanut tämän viikon harjoitella jälleen suhteellisen normaalisti, mutta yhteispelissä on varmasti vielä hakemista, sillä edellisestä pelistä on yli kolme kuukautta. MP lähtee otteluun isolla ryhmällä ja tarkoitus on antaa peliaikaa laajalle rintamalle. Sivussa kokoonpanosta ovat jalkavaivainen Juuso Tarvainen sekä Walid Abdelali, joka on vielä tämän viikon karanteenissa ennen kuin voi liittyä taas joukkueen harjoitusvahvuuteen ensi viikon alussa.

Päävalmentaja Juha Pasoja odottaa innokkaana peliä.

– Mielenkiintoinen peli on huomenna tulossa, kun vastassa on paikallisvastustaja. Pelissä on varmasti tunnetta, kun vielä pitkästä aikaa päästään pelaamaan. Myös vähäinen joukkueharjoittelu ennen peliä voi näkyä joukkueiden otteissa.

– Joukkueena pääsemme nyt kokeilemaan niitä asioita, joita olemme korona-aikana pienryhmäharjoittelussa käyneet läpi.

Pallo-Kissojen ennakkotunnelmia löytyy täältä.

Kokoonpanossa:
3. Reetu Räsänen
4. Iiro Äijö
5. Vincent Bikana
9. Lyon Dantas Firmino
10. Irfan Sadik
11. Aatu Manninen
12. Matti Kohonen
13. Jiri Haikonen
14. Jonathan Dunyin
15. Santeri Karjalainen
16. Eero Ylönen
17. Veeti Seppänen
18. Topi Keskinen
19. Joonas Nissinen
21. Leevi Leinonen
22. Olli Kilpeläinen
23. Arttu Loukiainen
24. Jonne Uronen (mv)
29. Yassin Daoussi
33. Sammy Ndjock (mv)
34. Antti-Ville Räisänen
44. Niila Forsell