ENNAKKO: Huomenna Suomen Cup jatkuu EIF:iä vastaan Urpolassa


Ennakko: la 15.2. klo 14.00 MP-EIF Urpola
otteluisäntä ja -pallot: Go On

MP pelaa huomenna Suomen Cupin Ykkösen A-lohkon neljännen ottelun Urpolassa, kun EIF saapuu vieraaksi. Joukkueet ovat edellisen kerran kohdanneet Ykkösessä kaudella 2015, jolloin EIF voitti kaikki kolme keskinäistä ottelua maalierolla 2-6.

MP johtaa Cupin lohkoaan kolmen kierroksen jälkeen täysin pistein (3 voittoa, maaliero 10-2) ja raaseporilaiset löytyvät sijalta neljä (voitto ja 2 tappiota, maaliero 3-6).

EIF hävisi kaksi ensimmäistä ottelua (Gnistan ja KTP), mutta viime lauantaina he avasivat piste- ja voittotilin, kun MYPA kaatui kotiottelussa hyvän esityksen jälkeen 2-0 Darren Smithin maaleilla. Raaseporilaisten joukkueen rakennus on vielä kesken, mutta tällä viikolla heidän porukkansa on vahvistunut huomattavasti, kun joukkueeseen ovat liittyneet viime kaudella HIFK:ssa pelannut keskikenttäpelaaja Xhevdet Gela sekä MP:ssäkin näytillä olleet Joona Tapani ja Jonathan Dunyin. EIF pelaa yritteliästä ja vauhdikasta jalkapalloa, joten huomenna on varmasti edessä tiukka kamppailu Suomen Cupin pisteistä.

Kaikki kolme Suomen Cupin peliä voittaneen MP:n peli ei ole vielä täysin uomissaan, mutta pelaaminen on kehittynyt koko ajan pelien edetessä. Nuori joukkue on pelannut ennakkoluulottomasti ja hyvällä itseluottamuksella ja tätä on tarkoitus jatkaa myös raaseporilaisia vastaan. Huomenna MP voi varmistaa Cupin jatkopaikan ja pääsyn 16 parhaan joukkoon. MP on tähän mennessä tehnyt kymmenen maalia Cupin peleissä ja maalinteossa ovat onnistuneet: Firmino (3), Irfan Sadik (3), Niila Forsell (2), Olli Kilpeläinen (1) sekä Eero Ylönen (1). Huomenna sivussa on penkkariviikkoa viettävä nuorisokolmikko (Forsell, Leinonen ja Seppänen), joukkueen mukana jo harjoitteleva Reetu Räsänen sekä kipeänä oleva Joonas Nissinen. Kokoonpanoon paluun tekevät Jiri Haikonen sekä Juuso Tarvainen.

Päävalmentaja Juha Pasoja odottaa omiensa pelaamisen parantuvat edelleen.

– Tulokset viime peleistä ovat olleet hyviä, mutta mikä tärkeintä pelin sisällä on tapahtunut kehitystä joka rintamalla. Tätä kehitystä lähdemme jatkamaan huomenna EIF:iä vastaan. Vastaan tulee joukkue, joka on myös parantanut otteitaan peli peliltä.

– Odotettavissa on mielenkiintoinen ottelu, jossa me haluamme parantaa erityisesti joukkueen tiiviyttä sekä erikoistilannepelaamista.

Ottelu on Pitkävedossa kohde 6345 MP-EIF 1,75 – 3,80 – 3,60.

Jos et pääse paikalle Urpolaan, niin ottelu on nähtävissä Ruudussa.

Kokoonpanossa:
4. Iiro Äijö
5. Vincent Bikana
8. Walid Abdelali
9. Lyon Dantas Firmino
10. Irfan Sadik
11. Aatu Manninen
12. Matti Kohonen
13. Jiri Haikonen
15. Santeri Karjalainen
16. Eero Ylönen
18.  Topi Keskinen
22. Olli Kilpeläinen
24. Jonne Uronen (mv)
25. Juuso Tarvainen
29. Yassin Daoussi
33. Sammy Ndjock (mv)
34. Antti-Ville Räisänen