ENNAKKO: Huomenna pelataan kaupungin herruudesta


Ennakko: perjantai 1.6. klo 19 MiPK-MP Urskissa

Huomenna perjantaina on edessä iso ottelu, kun Kakkosen A-lohkon sarjapisteiden lisäksi pelataan myös kaupungin herruudesta, kun MP ja Pallo-Kissat kohtaavat Urskin vielä muhkuraisella viheriöllä. Viime kaudella molemmat voittivat oman kotiottelunsa ja samoin tapahtui talven harjoitusotteluissa.

Sarjataulukossa joukkueet löytyvät sijoilta kahdeksan ja kymmenen. Pallo-Kissoilla on kuuden pelatun ottelun jälkeen kuusi pistettä (2 voittoa ja 4 tappiota, maaliero 9-9) ja MP:llä seitsemän pistettä (2 voittoa, tasapeli ja 3 tappiota, maaliero 6-6).

Perjantaina on edessä varmasti kova taistelu sarjapisteistä, sillä molemmilla on alla 1-0 -tappiot edelliseltä kierrokselta ja kummankaan sijoitus sarjataulukossa ei varmasti ole sitä, mitä ennen kauden alkua oli tavoitteena.

Kaupungin punaisen leiristä löytyy nyt kolme Ekmarkia, kun Sami vaihtoi MP:stä Pallo-Kissoihin. Kissojen keskikentällä operoi MP:tä useamman vuoden edustanut Antti-Pekka Kesonen, joka saa hyvää tukea jyväskyläläiskaksikolta Ville Kirvesoja-Tuomas Koppelomäki. Lisäksi vauhtia riittää molemmilla laidoilla, sillä siellä viilettävät MP:ssäkin pelanneet Isaac Kannah ja Antti Voutilainen. Kokeneen maalitykki Rafaelin lisäksi joukkueessa pelaa myös brassikolmikko Victor Matheus De Paula, Francisco Ronie De Andrade ja Erlon Costa Maciel Junior. Kissojen maalintekijätilaston kärjestä löytyy neljä maalia viimeistellyt Tommi Ekmark.

MP:n pelaaminen ailahtelee edelleen kovasti, sillä Järvenpään suhteellisen ehjän esityksen jälkeen viime lauantaina Urskissa tekeminen oli heikkoa ja FCV haki pisteet. Vaikka peli ei lauantaina kulkenut, niin maalipaikkoja pystyttiin kyllä luomaan ottelun voittamiseen, mutta hyvistäkään paikoista ei saatu palloa verkkoon tai sitten vaajakoskelaisten maalivahti torjui yritykset.

MP lähtee derbyyn 16 pelaajan miehistöllä. Sivussa on neljännen varoituksen edellisellä kierroksella saanut joukkueen paras maalintekijä (3 maalia) Miikka Oinonen sekä polveaan poteva Matti Kohonen.

Päävalmentaja Janne Wilkman odottaa huomiselta kovaa taistelupeliä.

– Paikalliskamppailut tuovat sarjaan lisämausteen ja antavat lisäbuustia pelaajien otteisiin.

– MiPK:lla on vahva hyökkäyskalusto ja se on edellisestä kohtaamisesta pelaajillamme varmasti hyvässä muistissa. Meidän tulee saada pieniä yksityiskohtia kuntoon omassa pelissämme, jotta pääsemme palaamaan taas voittojen tielle.

Kotijoukkueena perjantaina toimivan Pallo-Kissojen otteluennakko löytyy täältä.

Ottelu on Pitkävedossa kohde 6971 MiPK-MP 2,25 – 3,50 – 2,55.

Kokoonpanossa:
3. Eero Karjalainen
4. Iiro Äijö
5. Vincent Bikana
6. Ozeias Graciano
7. Mikko Hiltunen
8. Elliot Simmons
11. Tomi Janhunen
13. Jiri Haikonen
14. Joonas Kimari
15. Markus Brusila
16. Onuray Köse
17. Lucas dos Santos Oliveira
18. Janne Kuhmonen
22. Jonne Uronen (mv)
23. Olli Kilpeläinen
33. Sammy Ndjock (mv)