ENNAKKO: Huomenna MP kohtaa harjoitusottelussa Ykkösen KTP:n


 

Ennakko: la 23.3. klo 14.45 KTP-MP Arto Tolsa Areena, Kotka

MP:llä on huomenna edessä tiukka haaste, sillä harjoitusottelussa vastaan asettuu Ykkösessä pelaava KTP. Edellisen kerran joukkueet kohtasivat viime vuoden helmikuussa harjoitusottelun merkeissä ja silloin KTP oli maalein 3-2(2-0) parempi.

Viime kaudella Ykkösessä seitsemänneksi sijoittuneen KTP:n kokoonpano on muuttunut viime kaudesta paljon, sillä yli kymmenen pelaaja on vaihtanut maisemaan ja sisään on tullut kymmenkunta pelaajaa, joista yksi nimekkäimmistä on Ykkösen kaikkien aikojan paras maalintekijä Kalle Multanen. Myös joukkueen valmennus on muuttunut ja päävalmentaja toimii entinen KTP -kärki Argo Arbeiter apunaan Indrek Zelinski sekä Ossi Virta. KTP sijoittui Suomen Cupin lohkossaan toiseksi, mutta Cupin pelit päättyivät viime lauantaina, kun Ilves haki jatkopaikan neljännesvälierissä 0-2(0-2) -lukemin.

Jos MP pääsi edellisessä harjoitusottelussa (MP-FCV 7-1) helpommalla, niin nyt vastus on ihan toista luokkaa ja Kotkassa MP joutuu varmasti puolustuskannalle, kun vihreä-valkoinen kotijoukkue iskee raivokkaasti päälle ja hakee paluuta voittojen tielle Cup -tappion jälkeen. KTP on MP:lle tässä vaiheessa harjoituskautta loistava vastus, sillä nyt nähdään, missä mennään, kun vastaan asettuu ennakkoon tasokkaampi joukkue.

MP lähtee lauantaina isolla porukalla Kotkaan. Loukkaantumisista kärsineet pelaajat on saatu mukaan harjoituksiin ja tämä viikko on harjoiteltu isolla ryhmällä. Sivussa ovat FCV -pelissä osumaa saanut Jiri Haikonen sekä vielä loukkaantumisten jälkeen harjoittelemiseen keskittyvät Joonas Kimari ja Matti Kohonen.

Päävalmentaja Janne Wilkman odottaa tiukkaa peliä huomiselta.

– Tuleva ottelu tulee olemaan lähtökohdiltaan täysin erilainen kuin aiemmat harjoitusottelut ja kova testi meille, missä mennään tässä vaiheessa kautta.

– Meillä on hyvä tilanne pelaajiston osalta ja loukkaantuneet ovat päässeet jo harjoitusvahvuuteen mukaan. Olen ollut erittäin tyytyväinen, millä temmolla olemme tällä viikolla menneet ja nyt on kiva päästä näkemään, miten pelimme kulkee Ykkösen joukkuetta vastaan.

Kotkalaisten ennakkotunnelmia löytyy täältä.

Kokoonpanossa:
3. Reetu Räsänen
4. Iiro Äijö
5. Vincent Bikana
7. Lucas dos Santos
8. Filipe Mello
9. Juuso Liukkonen
10. Denis Lima de Assis
11. Tomi Janhunen
16. Veeti Seppänen
17. Joonas Nissinen
18. Janne Kuhmonen
19. Samuli Kaasalainen
23. Joona Mäenpää
24. Tuomo Hiltunen (mv)
25. Juuso Tarvainen
26. Antti-Ville Räisänen
33. Sammy Ndjock (mv)
44. Niila Forsell
77. Olli Kilpeläinen