EDUSTUS: Ykköseen nousun jo varmistanut MP pelaa vielä kolme nousukarsintasarjan ottelua


Kakkosen A-lohkossa on pelattu 22 ottelukierrosta eli runkosarja on nyt pelattu. MP voitti lohkonsa ylivoimaisesti, sillä ilman tappiota koko runkosarjan pelannut MP keräsi 52 pistettä. MP on kolmella ylimmällä sarjatasolla ainut joukkue, joka on pelannut ilman tappiota ja Kakkosessa MP:llä on suurin piste-ero kakkosena olevaan joukkueeseen (16).

Ykköseen ensi kaudeksi nouseva Mikkelin Palloilijat pelaa vielä kolme Kakkosen nousukarsintasarjan ottelua. MP kohtaa kotonaan runkosarjassa toiseksi sijoittuneen JIPPO:n ja kolmanneksi tulleen FC Viikingit. MP:n kauden viimeinen vierasottelu pelataan Järvenpäässä, missä vastaan asettuu neljänneksi sijoittunut JäPS.

MP:n otteluohjelma on seuraava:
la 12.10. klo 15 MP-FC Viikingit, Urski
la 19.10. klo 14 JäPS-MP, Järvenpään Keskuskenttä/Järvenpään Monitoimihalli
la 26.10. klo 14 MP-JIPPO, Urski/Urpola

Tulevana lauantaina MP pelaa Urskissa, mutta tuon lokakuun viimeisenä lauantaina pelattavan JIPPO -ottelun pelipaikka on joko Urski tai Urpola, riippuen olosuhteista. Järvenpäässä pyritään myös pelaamaan vielä nurmella, mutta jos olosuhteet eivät sitä mahdollista, niin sitten ottelu pelataan hallissa.

Päävalmentaja Janne Wilkmanilla on selvä tavoite näihin kolmeen otteluun.

– Aika lailla ne joukkueet ovat nyt neljän parhaan joukossa, joiden siellä oletimmekin olevan ennen kauden alkua. Suuria yllätyksiä ei siis tämän vuoden sarja tuonut mukanaan.

– Vaikka nousumme onkin jo ratkennut, niin nämä kolme lisäpeliä antavat meille erinomaisen mahdollisuuden testata pelitavan kehittämiseen liittyviä asioita ja rakentaa sitä kautta valmiuksia ensi kauteen. Kaikkiin peleihin valmistaudumme viikolla edelleen huolella ja kaikista lähdemme hakemaan täyttä pistepottia. Olisihan se hienoa pelata koko kausi tappioitta!