EDUSTUS: Walid Abdelali MP:n keskikentälle


#6 Walid Abdelali kirjoitti MP:n kanssa kauden 2020 käsittävän pelaajasopimuksen.

Ykköseen valmistautuva Mikkelin Palloilijat alkaa olla viimeistä silausta vaille valmis, kun keskikenttäpelaaja Walid Abdelalin kanssa on tehty vuoden pelaajasopimus. Nyt MP:llä on kasassa 25 pelaajasopimusta.

27 -vuotias ranskalainen Walid Abdelali harjoitteli MP:n mukana pari viikkoa ja pelasi harjoitusotteluissa FC Lahtea ja JJK:ta vastaan. Nyt hänen siirto on saatu maaliin, mies on palannut takaisin Mikkeliin ja on edustuskelpoinen lauantaina, kun MP jatkaa Suomen Cupin otteluitaan Gnistanin vieraana Helsingissä. Kovasti keskikentällä töitä tekevä Abdelali on innossaan uudesta haasteesta MP:n riveissä.

– Täällä oli loistava vastaanotto pelaajien, taustojen sekä puheenjohtajan toimesta. Koko kaupunki vaikuttaa mukavalta ja odotan, että pääsen tutustumaan paremmin kaupunkiin sekä tietenkin uusiin joukkuekavereihin.

– Haluan tuoda kokemukseni ja tietämykseni joukkueeseen sekä oppia uutta ja kehittyä edelleen pelaajana. Uskon, että tästä tulee hyvä kausi sekä joukkueelle että itselleni. Meillä on koossa hyvä ja työteliäs joukkue, joka varmasti tulee pärjäämään kesällä Ykkösessä.

Päävalmentaja Juha Pasoja on tyytyväinen, että Abdelali saatiin joukkueeseen.

– Walid tuli kahden viikon testijaksolle ja ansaitsi sopimuksen hyvillä otteillaan. Hän on keskikentälle hyvä pelin rytmittäjä ja lukee peliä hyvin. Hän on myös hyvä riistämään palloja, joka on tärkeä ominaisuus kutospaikan pelaajalle. Lisäksi hän tuo myös kokemusta joukkueeseen.

#6 Walid Abdelali
s. 12.11.1992
keskikenttäpelaaja
pituus/paino: 180/72
aikaisemmat seurat: Montreal Impact, Hercules Alicante, Vierzon FC

Pelaajasopimukset 30.1.2020:
#2 Yassin Daoussi
#3 Reetu Räsänen
#4 Iiro Äijö
#5 Vincent Bikana
#6 Walid Abdelali
#9 Lyon Dantas Firmino
#10 Irfan Sadik
#11 Tomi Janhunen
#12 Matti Kohonen
#13 Jiri Haikonen
#15 Santeri Karjalainen
#16 Eero Ylönen
#17 Veeti Seppänen
#18 Topi Keskinen
#19 Joonas Nissinen
#21 Leevi Leinonen
#22 Olli Kilpeläinen
#24 Jonne Uronen
#25 Juuso Tarvainen
#28 Aatu Manninen
#30 Tuomo Hiltunen
#30 Veikka Stålhand
#33 Sammy Ndjock
#34 Antti-Ville Räisänen
#44 Niila Forsell