EDUSTUS: Tarvainen ja Äijö jatkosopimuksiin MP:n kanssa


Ykköseen valmistautuva Mikkelin Palloilijat jatkaa joukkueen rakentamista ja nyt vuoden jatkosopimuksiin nimensä ovat laittaneet Juuso Tarvainen ja Iiro Äijö.

#25 Juuso Tarvainen palkittiin viime kauden päätteeksi ”Kauden lupaavin tulokas” -palkinnolla. (Kuva: Pietu´s Photo)

Juuso Tarvainen, 21 siirtyi viime kaudeksi Pieksämäeltä SaPa:sta MP:n riveihin ja kaikkiaan debyyttikaudella Kakkosessa pelejä kertyi 19 vielä ilman tehomerkintöjä. Kauden lupaavimpana tulokkaana palkittu Tarvainen jatkaa innokkaana Ykköseen nousseessa MP:ssä ja on valmis ottamaan seuraavan askeleen urallaan.

– Totta kai on hyvä fiilis menneestä kaudesta, joka päättyi ansaittuun nousuun. Tehtiin talvesta asti paljon hommia harjoituksissa ja se näkyi sitten kesällä peleissä.

– Omalla kohdallani kulunut kausi meni ihan hyvin. Kauden edetessä tuli enemmän minuutteja, joten kai tässä kehittymistäkin tapahtui. Muutama pieni jalkavaiva haittasi välillä menoa, mutta niistäkin toivuttiin.

– Innolla odotan tulevaa kautta! Vastustajat ovat taas pykälää kovempia, joten omaa tasoa on nostettava. Tavoite on tietenkin joukkueena pärjätä ja vähintään säilyä sarjassa, henkilökohtaisesti pysyä terveenä ja kilpailla avauksen paikasta. Ensimmäinen maali tai syöttö olisi kanssa ihan mukava, kun viime kesänä pistetili ei vielä auennut.

#4 Iiro Äijö aloittaa jo viidennen kauden MP:n riveissä. (Kuva: Pietu´s Photo)

FC Kuusysin kasvatti Iiro Äijö aloittaa nyt jo viidennen kauden MP:n peliasussa. 22 -vuotias Äijö on monipuolinen puolustuspään pelaaja, joka pelasi viime kaudella kymmenessä Kakkosen ottelussa. Äijö jatkaa MP:n riveissä hyvillä mielin.

– Hyvillä fiiliksillä jatketaan! Mennyt kausi sujui joukkueelta todella hyvin ja asetettu tavoite saavutettiin.

– Rikkonaisen talven jälkeen rooli joukkueessa jäi odotettua pienemmäksi, mutta omasta mielestäni pelasin hyvin ottelut, missä pääsin pelaamaan ja pystyin täyttämään roolini joukkueessa.

– Opiskelupaikan myötä jatko MP:ssä tuntui parhaalta mahdolliselta paketilta ja tässä mennään iloisin mielin kohti uusia haasteita Ykkösessä.

Pelaajasopimukset 27.11.2019:
#4 Iiro Äijö
#5 Vincent Bikana
#11 Tomi Janhunen
#13 Jiri Haikonen
#17 Veeti Seppänen
#21 Leevi Leinonen
#22 Olli Kilpeläinen
#25 Juuso Tarvainen
#33 Sammy Ndjock
#34 Antti-Ville Räisänen
#44 Niila Forsell