EDUSTUS: Sunnuntaina HIFK ja Stadin Kingit saapuvat Urskiin


Sunnuntaina Urskissa pelataan taas Ykköstä, kun MP saa vastaansa 14. sarjakierroksen ottelussa HIFK:n sekä entiset MP-pelaajat Jarkko Heimosen, Antti Ulmasen ja Iiro Äijön. Urskissa nähdään myös iso joukko IFK-faneja, Stadin Kingejä, joille on varattu oma katsomo kaupungin puolella palveluineen (anniskelu, wc). Tervetuloa Stadin Kingit Mikkeliin ja Urskiin!

Katsomot

Urskissa voi liikkua katsomoissa vapaasti pelin aika. Blue Corner löytyy MP:n toimiston edestä.

Sisäänpääsy onnistuu kolmesta eri portista: kaupungin puoleisesta ns. pääportista, Tipulan portista ja Esedun kulmalta. (Katso kuva yllä) Portit avautuvat klo 17.00.

Kausikortit

Kaikilla kausikortin omaavilla on vapaa pääsy ottelutapahtumaan. Jos et ole vielä noutanut maksamaasi kausikorttia, niin voit noutaa sen Tipulan portilta samoin kuin muut ennakkoon varatut liput.

Lipunmyynti

Pääsylippujen osto onnistuu Sokoksen miesten osaston kassalta 2. kerroksesta (Avoinna ma-pe klo 9-20, la klo 9-18 ja su klo 11-15; maksuvälineenä vain käteinen), Nettilipusta sekä myös MP:n toimistolta (Nuijamiestenkatu 1, avoinna ti-to klo 9-14). Toimistolla maksuvälineenä käteisen lisäksi käy myös pankkikortti, Smartum kulttuurisetelit, Sporttipassi (ePassi), Easybreak, Edenred Virike sekä Virikesetelit. Pääsylippuja myydään myös portilla!

Huom! Osuuskauppa Suur-Savo toimii otteluisäntänä ja heidän S-Etukortilla liput puoleen hintaan (7 € / 4 €).

Arvonta

Otteluisäntä Osuuskauppa Suur-Savo arpoo puoliajalla Jopo -merkkisen polkupyörän (arvo 379 €). 1500 ensimmäiselle Urskiin saapuvalle jaetaan arpalipuke. Saavu sunnuntaina ajoissa paikalle!

Lippujen hinnat

OTTELULIPPU………………………………………………..15 €
Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät ja varusmiehet…8 €
Pelipassilla………………………………………………………..8 €
Lapset 16-18 v……………………………………………………8 €
Lapset alle 16 v.ja sotaveteraanit…………………………0 €

MP:n Ykkösen kotiotteluita pääsee katsomaan myös MP:n Legendakortilla, Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO -kortilla sekä  erotuomarikortilla.

Yleiset huomiot sunnuntaiksi
– Suosittelemme korttimaksua myyntipisteillä
– Kaikki istumapaikat ovat numeroimattomia

Media

Median kyselyt:
Mika Korpela
mika.korpela(at)mikkelinpalloilijat.fi
p. 044 558 5921

Lisätiedot

Ottelutapahtumajärjestelyt: toiminnanjohtaja Emmi Ehrnrooth (emmi.ehrnrooth(at)mikkelinpalloilijat.fi, p. 041 317 5715)

Turvallisuusjärjestelyt: turvallisuuspäällikkö Mikko Romo (mikko.t.romo(at)gmail.com, p. 045 238 2568)