EDUSTUS: Siirretty MP-JIPPO pelataan keskiviikkona 3.3.


Viime viikon lauantailta siirretty Suomen Cupin Ykkösen karsintalohkon ottelu MP-JIPPO pelataan keskiviikkona 3.3. klo 18.30 Urpolassa. Kyseistä peliä ei enää siirrellä eteenpäin, jos tulisi uusi koronakaranteeni, vaan siinä tapauksessa peli kirjataan pelatuksi lopputuloksella 0-0.

Yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat kiellettyjä Mikkelissä ainakin 22.3.2021 saakka (Itä-Suomen aluehallintoviraston päätös) ja tämän johdosta MP pelaa Suomen Cupin Ykkösen karsintalohkon kotiottelun JIPPO:a vastaan Urpolassa ilman yleisöä.

Ruutu lähettää Suomen Cupin ottelut selostettuina ja suorina lähetyksinä, joten ottelua pääsee näin seuraamaan, vaikka emme voi ottaa Urpolaan yleisöä.

Ohjeet medialle:

Voimassa olevien rajoitusten mukaisesti ja ottelutapahtuman turvallisuuden maksimoimiseksi kaikkien median edustajien on akkreditoiduttava ennakkoon kotijoukkueelle viimeistään ottelua edeltävänä päivänä (otteluun ei siis voi tulla kukaan etukäteen ilmoittamatta).
Ilmoittautuminen: Mika Korpela, mika.korpela(at)mikkelinpalloilijat.fi, p. 044 558 5921 (ensisijaisesti sähköpostitse)

Median määrä on rajoitettu: Urpolaan ottelutapahtumaan pääsee kuusi toimittajaa sekä neljä valokuvaajaa.

Valokuvaajat sijoittuvat ensisijaisesti kentän päätyihin ja/tai kulmiin. Jos kentän päädyssä ei ole riittävästi tilaa, valokuvaajat voivat olla kentän pitkällä sivulla mahdollisimman lähelle päätyrajaa. Kuvaajien etäisyys toisistaan tulee olla vähintään 3 metriä ja paikkoja vaihdetaan mielellään vain ottelun tauolla. Myös kirjoittavan median osalta on noudatettava vähintään kolmen metrin etäisyyksiä katsomossa tai kentän laidalla.

Lehdistötilaisuutta medialle ei järjestetä, mutta valmentajia ja pelaajia on mahdollista haastatella pelin jälkeen kentällä turvavälejä noudattaen.

Kaikkien median edustajien tulee käyttää kasvomaskia koko ottelutapahtuman ajan.

Pysytään terveenä!!