EDUSTUS: Shane McFaul loppukaudeksi MP:n keskikentälle


Kakkosen A-lohkossa kolmannella sijalla 12 ottelukierroksen jälkeen oleva Mikkelin Palloilijat saa lisää kokemusta keskikentälle, kun Shane McFaul on allekirjoittanut loppukautta koskevan pelaajasopimuksen. Siirtoasiat on saatu jo kuntoon ja McFaul pukee ensimmäisen kerran MP:n peliasun tulevana sunnuntaina, kun MP kohtaa Urskissa JIPO:n Joensuusta.

32 -vuotias irlantilainen keskikenttäpelaaja Shane McFaul on todella kokenut pelimies, joka on pelannut urallaan eri puolella maailmaa. Suomikaan ei ole tuntematon maa irlantilaiselle, sillä hän on pelannut aikaisemmin Veikkausliigaa Hakassa ja KTP:ssä. Keskikentällä puolustustavassa roolissa omillaan oleva Shane McFaul on todella kova tekemään töitä ja antaa aina kaikkensa pelikentällä. McFaul on saapunut jo Mikkeliin ja odottaa innolla pelejä.

– Minulla on hienoja kokemuksia aikaisemmin täältä Suomesta ja mahtava olla taas täällä. Olen kuullut paljon seurasta ja kaupungista ystävältäni Lucas dos Santokselta. On mahtavaa, että saan pelata hänen kanssaan samassa joukkueessa.

– Olen tullut tänne auttamaan joukkuetta pysymään lohkon kärjessä. Meillä on kasassa hyvä ja iskukykyinen joukkue, joka on hyvin valmennettu.

– Olen todella kiitollinen tästä mahdollisuudesta päästä taas pelaamaan Intiassa ja Amerikassa kohtaamieni vaikeuksien jälkeen sekä perheessäni tapahtuneiden läheisteni poismenojen johdosta.

Päävalmentaja Janne Wilkman on tyytyväinen, kun sai joukkueeseensa todella kokeneen keskikenttäpelaajan.

– Shane on kokenut pelaaja ja tälle tasolle kovan luokan pelimies. Haimme joukkueeseen lisää kokemusta ja sitä tulemme tämän hankinnan kautta saamaan. Katsotaan saammeko pidettyä hänet täällä myös tuleville kausille.

#77 Shane McFaul
s. 23.5.1986
keskikenttäpelaaja
pituus/paino: 188/87
aikaisemmat seurat: Notts County, Brighton & Hove Albion, Virginia Beach, UCD, Sporting Fingal, FC Haka, St. Patricks, KTP, DSK Shivajians, Atlantic City FC