EDUSTUS: Scott Angevine MP:n maalille


Kakkosen A-lohkossa pelaavan Mikkelin Palloilijoiden maalivahtiosasto on siirtoikkunan aukeamisesta asti ollut vajaana, kun alkukauden ykkösmaalivahtina pelannut kamerunilainen Sammy Ndjock siirtyi Etelä-Afrikan pääsarjaan. Nyt oman kasvatin Jonne Urosen kaveriksi on saatu uusi maalivahti, kun yhdysvaltalainen Scott Angevine on tehnyt loppukauden käsittävän pelaajasopimuksen. Angevinen siirtoasiat on saatu jo kuntoon ja hän on edustuskelpoinen tänään, kun MP kohtaa FCV:n vieraissa.

Parisen viikkoa joukkueen mukana harjoitellut ja Suomessa useammassakin seurassa neljän kauden aikana pelannut Scott Angevine, 29 odottaa jo innolla, että pääsee taas maalin suulle pelaamaan. Alkukauden aikana hän on harjoitellut Veikkausliigassa pelaavan VPS:n mukana.

– Olen ollut vasta reilun viikon Mikkelissä, mutta olen todella nauttinut olostani täällä. Huomaa, että ihmiset ovat tunteella seurassa mukana ja on hienoa, että sain sopimuksen tänne. Teen varmasti kaikkeni auttaakseni seuraa menestymään.

– Haluan joka päivä kehittyä ja samalla kehittää myös joukkuekavereitani. Joukkueessa on hyvä kilpailutilanne pelipaikoista ja uskon, että pystymme pelaamaan loppukauden hyvällä tasolla ja voittamaan otteluita.

Päävalmentaja Janne Wilkman on tyytyväinen, että maalivahtiosastolle saatiin täydennystä.

– Scott tuntee sarjan hyvin, koska on ollut jo pitkään Suomessa ja oli näin ollen meille luonteva ratkaisu. Hän tuo meille kaivattua johtajuutta takalinjoille ja nyt saamme maalivahtiosastollekin hyvän kilpailutilanteen loppukauden osalta.

– Scott, kuten muutkin kesän siirtoikkunassa tulleet pelaajat ovat valmiita sitoutumaan projektiimme myös tämän kauden jälkeen, joten kaikilla on varmasti näyttöhaluja jäljellä olevissa otteluissa.

#24 Scott Angevine
s. 27.5.1989
maalivahti
pituus/paino: 185/80
aikaisemmat seurat: Coastal Carolina, Sporting Kansas City, MLS Pool, Des Moines Menace, NY Cosmos, Sporting Kristina, VIFK, KPV, FC YPA