EDUSTUS: Sammy Ndjock palkittiin MP:n parhaana


#33 Sammy Ndjock palkittiin MP:n kauden parhaana pelaajana. (Kuva: Topi Lainio / VMH)

Ykköseen ensi kaudeksi noussut Mikkelin Palloilijoiden edustusjoukkue vietti tänään maanantaina vielä aikaa yhdessä loistavasti sujuneen kauden jälkeen ja samalla palkittiin kauden esityksistään seuraavat pelaajat:

Kauden paras pelaaja: Sammy Ndjock
Paras maalintekijä: Denis (9 maalia, 21 ottelua)
Kauden lupaavin tulokas: Juuso Tarvainen
Joukkueen luottopelaaja: Reetu Räsänen
Joukkueen taistelija: Filipe Mello

Päävalmentaja Janne Wilkmanilla oli suhteellisen helppo valita palkintojen saajat. Seuraavassa päävalmentajan perustelut palkintoihin:

–  Sammy pelasi huikean kauden ja osoitti kaikille minkä tason maalivahti hän on. Hän piti joukkuetta vaikeilla hetkillä pystyssä ja kaksitoista nollapeliä kauden aikana on todella kova suoritus.

– Juuso on kehittynyt valtavasti kaikilla osa-alueilla ja tehnyt valtavasti töitä kehittymisensä eteen. Hän löi itsensä lopullisesti läpi syyskierroksella ja otti hyvillä esityksillään paikan avauskokoonpanossa.

– Reetun pelaaminen on ollut pelistä toiseen erittäin luotettavaa ja hänestä on kasvanut kauden edetessä puolustuslinjan johtohahmo.

– Filipe tekee valtavan määrän töitä joukkueen eteen illasta toiseen. Hän on todellinen taistelija keskikentällä, jollaisen jokainen menestyvä joukkue tarvitsee.

Lisäksi MP:n edustusjoukkue haluaa kiittää Mikkelin liikuntatoimea, joka piti harjoittelu- ja Urskin kotikentän nurmet loistokunnossa läpi kauden ja auttoi muutenkin tarvittaessa. Kiitos!