EDUSTUS: Sammy Ndjock palaa MP:n maalille kaksivuotisella sopimuksella


Tervetuloa takaisin #33 Sammy!

Kamerunin maajoukkueessakin esiintynyt sekä MP:n maalilla viime kauden 12 ensimmäistä Kakkosen ottelua pelannut Sammy Ndjock, 28 palaa MP:n ykkösmaalivahdiksi kaksivuotisella sopimuksella. Sammy Ndjockin Etelä-Afrikan vierailu ei sujunut suunnitelmien mukaisesti ja kamerunilainen maalivahti halusi palata tuttuun ympäristöön kehittymään. Tällä hetkellä MP:llä on kymmenen pelaajasopimusta ja lisää on tulossa.

Paljon maailmaa nähnyt Sammy Ndjock viihtyi todella hyvin seurassa ja kaupungissa, joten kokenut maalivahti tuli takaisin Mikkeliin hakemaan uutta nostetta uralleen.

– Olen todella onnellinen palatessani MP:hen ja Mikkeliin, sillä seura ja kaupunki ovat loistavia. Uskon, että meillä on loistavat mahdollisuudet taistella lohkon kärkisijoista ja ihan noususta Ykköseen Janne Wilkmanin johdolla.

– Kesken viime kauden lähdin Etelä-Afrikkaan, kun minulle tarjoutui loistava mahdollisuus pelata pääsarjassa. Kaikki ei kuitenkaan mennyt siellä suunnitelman mukaan. Nyt haluan päästä tavoitteeseeni täällä Mikkelissä ja kehittyä edelleen maalivahtina!

Päävalmentaja Janne Wilkman on todella tyytyväinen, kun Sammy Ndjock palaa joukkueeseen.

– Sammyn paluu on meille huikea juttu ja antaa loistavat lähtökohdat joukkueen rakentamiseen, kun saadaan maalivahtiosasto jo tässä vaiheessa kuntoon.

– Hän on todella laadukas maalivahti ja tälle tasolle vastaavan löytäminen on todella haastavaa. Hänellä on tällä pre-seasonilla aivan eri valmiudet kuin vuosi sitten, jolloin hän tuli meille pitkän loukkaantumisen jälkeen, joten odotuksemme hänen suhteensa ovat korkealla.

Pelaajasopimukset 24.11.2018:
#5 Vincent Bikana (2020)
#11 Tomi Janhunen (2020)
#12 Matti Kohonen (2019+2020)
#13 Jiri Haikonen (2020)
#17 Lucas dos Santos (2019)
#20 Viljami Jurvanen (2019)
#21 Leevi Leinonen (2020)
#23 Olli Kilpeläinen (2020)
#33 Sammy Ndjock (2020)
#44 Niila Forsell (2020)