EDUSTUS: Sammy Ndjock on ollut MP:n viimeinen lukko


#33 Sammy Ndjock on torjunut tällä kaudella kuusi voittoa MP:n maalilla (Kuva: Topi Lainio / VMH)

Sammy Ndjock on ollut viimeinen lukko MP:n alakerrassa. Kaikki kuusi ottelua, mitkä kamerunilainen on MP:n maalilla pelannut, MP on voittanut ja kahdesti Sammy on joutunut poimimaan pallon selkänsä takaa verkosta. Kokenut 29 -vuotias maalivahti löytää hyvästä alkukaudesta huolimatta parannettavaa sekä omasta että koko joukkueen pelaamisesta.

– Vaikka olemmekin lohkon kärjessä ilman tappiota, niin meidän pitää tehdä entistä enemmän töitä, sillä jokainen joukkue haluaa voittaa meidät. Viime aikoina esityksemme ovat olleet hyviä, mutta silti meidän pitää parantaa ja kehittää pelaamistamme.

– Käymme paljon pelaamistamme läpi palavereissa ja katsomme videoita. Näin olemme saaneet kehitettyä pelaamistamme ja korjattua mahdollisia ongelmia. Käymme asioita läpi myös valmentajien ja kapteeniston kesken. Keskittyminen pitää säilyttää koko ajan olennaisessa ja kovaa työntekoa pitää jatkaa päivästä toiseen.

– Pelaamissani otteluissa joukkue edessäni on tehnyt oman pelaamisen helpoksi ja olen päässyt suhteellisen helpolla, vaikka onhan siellä joukossa muutamia hyviä torjuntojakin. Tällä hetkellä olen tyytyväinen omaan pelaamiseeni.

– Omasta mielestäni torstain derby on meille kauden ensimmäinen todellinen testi. Pallo-Kissat on rohkea joukkue, joka ei helposti anna periksi. Molemmilla joukkueilla on omat vahvuutensa ja valmiimpana oleva joukkue korjaa torstaina tärkeät sarjapisteet.

– Syyskierroksella meidän pitää parantaa pelin hallintaa ja keskittymistä, jotta pääsemme tavoitteeseemme. Vielä ei ole edes pelattu puolia peleistä, joten matka on pitkä, mutta olemme hyvässä vauhdissa.