EDUSTUS: Rasmus Lehtonen aloittaa toisen kauden MP:ssä


#11 Rasmus Lehtosen viime kausi oli loukkaantumisten takia rikkonainen. (Kuva: Jukka Laitinen)

Maanantaina taas yhteisharjoitukset ensi kauden Ykkösliigaa varten aloittava Mikkelin Palloilijat ja Rasmus Lehtonen ovat tehneet vuoden jatkosopimuksen.

23-vuotiaan Ilveksen kasvatin Rasmus Lehtosen viime kautta sotkivat loukkaantumiset. Alkukaudesta Lehtonen pelasi vielä täysiä minuutteja Ykkösessä MP:n keskikentällä ja onnistui maalinteossakin ensimmäisessä kotiottelussa, kun hän viimeisteli ottelun ainoan maalin KPV:tä vastaan. Lisäksi hän teki esityön yhteen maaliin. Ykkösen pelejä kertyi kaikkiaan kahdeksan. Sitten loukkaantumiset tulivat kuvioihin ja loppukaudesta pelejä tuli vain Kolmosessa MP/SavU:n riveissä, jossa hän pelasi kuudessa pelissä täydet minuutit. Nyt hän haluaa saada ehjän kauden.

– Viime kaudesta jäi vähän ristiriitaiset tunnelmat. Joukkueena kausi oli menestys ja meillä oli huikea porukka kasassa, mutta omaa kauttani varjosti loukkaantumiset, jonka takia en ollut oma itseni enkä pystynyt pelaamaan omalla tasollani.

– Odotan innolla tulevaa kautta motivoituneempana ja nälkäisempänä kuin koskaan. Hienoa saada pelata toinen kausi täällä Mikkelissä.

– Tavoitteet ensi kaudelle on pelata ehjä kausi, sekä olla paras mahdollinen versio itsestäni. Joukkueena tavoittelemme tietenkin palkintokaappiin lisää täytettä. Menneellä kaudella nähtiin, että kaikki on mahdollista!

– Ensi kesänä taas kaikki sankoin joukoin Urskiin kannustamaan meitä ja tehdään tästä jälleen hieno kausi!

Päävalmentaja Juha Pasoja on tyytyväinen monikäyttöisen Lehtosen jatkoon.

– Rasmuksen viime kausi meni pilalle pienten vaivojen takia, mutta monipuolisuuden takia hän on hyvä pelaaja meille ensi kaudelle.

– Hän on keskikentällä parhaiten viihtyvä älykäs pelaaja, joka pystyy pallon kanssa hyviin peliä edistäviin suorituksiin sekä pallottomana liikkuu laajalla säteellä ja oikea-aikaisesti.

Pelaajasopimukset 24.11.2023:
#1 Aleksi Honka-Hallila (2024)
#2 Benjamin Urgenc (2024)
#4 Ville Laiho (2024)
#6 Jan Heinonen (2024)
#11 Rasmus Lehtonen (2024)
#15 Joel Laitinen (2024)
#23 Eero Ylönen (2024)
#24 Jesse Kilpeläinen (2024)
#26 Joona Kuismala (2024)
#30 Timi Heikkinen (2024)
#63 Olli Kilpeläinen (2024)
#69 Niila Forsell (2024)