EDUSTUS: Preseasonin ottelut aikalailla tiedossa


MP pelaa kymmenkunta ottelua ennen kuin Ykkönen alkaa huhtikuun loppupuolella. (Kuva: Mikko Rahikainen)

Huomenna tiistaina koronakaranteenista palaavan MP:n preseasonin ottelut alkavat olemaan sovittuna. Ensimmäinen harjoitusottelu on jo tulevana lauantaina, kun Kakkoseen noussut Babatunde Wusun valmentama Komeetat saapuu Mikkeliin. Ikävä kyllä tämä ottelu joudutaan koronarajoitusten takia pelaamaan suljetuin ovin ja live-streamia ei tästä ottelusta ole tarjolla. Tämän hetkisen tiedon mukaan preseasonilla MP pelaa seuraavasti:

la 22.1. klo 12.15 jalkapallohalli harjoitusottelu: MP-Komeetat
la 5.2. klo 15.15 Tellushalli, Pietarsaari Ykköscup: FF Jaro-MP
la 12.2. klo 15 Wallsport Areena, Seinäjoki Ykköscup: SJK Akatemia-MP
la 19.2. klo 13.30 jalkapallohalli Ykköscup: MP-KPV
la 12.3. ??
la 19.3. Comets Park/Vehkahalli, Jyväskylä harjoitusottelu: Komeetat-MP
la 26.3. klo ?? Urpola harjoitusottelu: MP-KTP
ke 30.3. klo 18.30 Urpola harjoitusottelu: MP-PEPO
la 2.4. klo ?? Viitaniemi (?), Jyväskylä harjoitusottelu: JJK-MP

Jos MP ei etene Ykköscupin finaaliin, niin yksi vastustaja vielä puuttuu harjoitusotteluista (la 12.3.). Ykköscupin ottelut voivat jatkua vielä noiden alkulohko-otteluiden jälkeen, kun lohkojen kaksi parasta joukkuetta etenevät kahdeksan joukkueen puolivälieriin ja lisäksi puolivälieriin etenee kaksi parasta lohkokolmosta. Ykköscupin pudotuspelit pelataan yksittäisinä otteluina ja finaalin pelipäivä on 12. maaliskuuta.

Vielä ennen kuin Ykkönen alkaa (tämän hetkisen tiedon mukaan huhtikuun puolivälissä), niin MP:llä on edessä Suomen Cupin ottelu. Ykkösen joukkueet tulevat mukaan kolmannelle kierrokselle, joka pelataan 7.–17. huhtikuuta välisenä aikana.