EDUSTUS: Niila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa


#69 Niila Forsell oli loppukaudesta yksi MP:n avainpelaajista. (Kuva: Jukka Laitinen)

Viime kaudella hyviä otteita MP:n hyökkäyksessä ja keskikentällä esittänyt Niila Forsell jatkaa myös ensi kaudella Ykkösliigassa pelaavan Mikkelin Palloilijoiden riveissä, kun Forsell on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Vuodesta 2012 lähtien MP:ssä pelannut Mäntyharjun Jäntevän kasvatti Forsell pelasi kauden 2022 Ruotsin pohjoisen alueen 2. divisioonaa Ytterhogdals IK:ssa, mutta palasi takaisin viime kaudeksi. 22-vuotias keskikenttäpelaaja pelasi MP:n riveissä viime kaudella 23 Ykkösen ottelussa, viimeisteli kolme maalia sekä teki kolmeen maaliin esityön. Nyt hän haluaa nousta vielä isompaan rooliin uudessa Ykkösliigassa.

– Näin muutama viikko kauden päättymisen jälkeen voin todeta kaudesta jääneen hyvät fiilikset. Joukkueena pelasimme valtaosan kaudesta laadukkaasti ja pronssille pääseminen Ykkösessä oli mielestäni ansaittu suoritus. Henkilökohtaisella tasolla kausi oli nousujohteinen ja parhaat pelini pelasin ehdottomasti syksyllä.

– Odottavin mielin kohti ensi kautta. Mielenkiinnolla odotan, että millainen joukkue Mikkeliin kasataan tulevaksi kaudeksi.

– Henkilökohtaisesti tavoitteeni on pelata tasaisempi kausi ja jatkaa samanlaisia peliesityksiä kuin nyt syksylläkin. Jos jotain selkeää maalia miettii, niin ensi kaudella teen eniten tehoja meidän joukkueessamme, se on aika kova tavoite, mutta kun painaa treenikauden ahkerasti hommia, niin voi sitten kesällä nostella käsiä kattoon. Joukkueen tavoitteet selkenevät talven aikana.

– Nähdään Urskissa! Mukavasti oli yleisöä viime kesänä, niin jatketaan siitä.

Päävalmentaja Juha Pasoja on todella tyytyväinen Forsellin jatkoon.

– Niila on yksi taitavimmista ja peliä hyvin ymmärtävistä pelaajista, joita olen valmentanut.

– Toivottavasti Niila pysyy kunnossa ja ehkä jopa uudella pelipaikalla pystyy tekemään läpimurron Ykkösliigassa. Loppukausi lupaili jo todella hyvää ja talvella, kun saadaan kehitettyä pelillisiä asioita, niin uskon Niilalta vahvaan kauteen.

Pelaajasopimukset 22.11.2023:
#1 Aleksi Honka-Hallila (2024)
#2 Benjamin Urgenc (2024)
#4 Ville Laiho (2024)
#6 Jan Heinonen (2024)
#15 Joel Laitinen (2024)
#23 Eero Ylönen (2024)
#24 Jesse Kilpeläinen (2024)
#26 Joona Kuismala (2024)
#30 Timi Heikkinen (2024)
#63 Olli Kilpeläinen (2024)
#69 Niila Forsell (2024)