EDUSTUS: MP:n kausarihaasteessa voi lahjoittaa kausikortteja myös hyväntekeväisyyteen


Kohta viikon käynnissä olleessa Mikkelin Palloilijoiden kausarihaasteessa voi lahjoittaa kausikortteja myös hyväntekeväisyyteen. Haaste on edennyt hyvin ja tähän mennessä varauksia on tullut jo melkein 400. Haasteessa MP myy Ykkösen ja Suomen Cupin kotiotteluihin oikeuttavaa kausikorttia kampanjahintaan 49 € eli alle neljä euroa per peli. Kausikorttikampanjan toteutuminen edellyttää tuhatta sitovaa ennakkovarausta. Lisätietoja ja ilmoittautuminen kampanjaan tapahtuu täällä. Kampanjan varausehdot ja yleiset kysymykset löytyvät täältä.

Kausarihaasteessa on mahdollisuus lahjoittaa kausikortteja myös hyväntekeväisyyteen. MP jakaa lahjoitetut kausikortit muutamalle yhteistyötaholle, kuten Hope Mikkelille ja Mikkelin Työttömät ry:lle. Tarkoituksena on tarjota otteluelämyksiä sellaisille henkilöille ja/tai perheille, joilla ei ole muuten ole mahdollisuutta osallistua MP:n ottelutapahtumiin.

Jos haluaa olla mukana tekemässä hyvää, niin kampanjaan osallistutaan varaamalla kortti tai useampi normaalisti, mutta Toimistustapa -kohtaan valitaan Luovutus hyväntekeväisyyteen (+ 0 €).

Tehdään yhdessä hyvää!!