EDUSTUS: MP:n kausarihaaste toteutuu – 49 €:lla kausarin saa vuoden loppuun


Mikkelin Palloilijoiden lokakuun loppupuolella aloittama kausarihaaste toteutuu, vaikka kampanja ei ole vielä päässyt asetettuun tavoitteeseen, joka oli tuhat sitovaa ennakkovarausta.

Toiminnanjohtaja Mika Roivas on tyytyväinen kampanjaan ja antaa joululahjavinkin.

– Reilut puolet on tavoitteesta nyt täynnä, mutta totta kai uskon, että pääsemme vielä asetettuun tavoitteeseen. Kivasti on mennyt myös noita Jukureiden ja Kamppareiden kimppakortteja.

– Nyt on vielä hyvää aikaa osallistua kampanjaan tai sitten vaikka tehdä hyvää ja lahjoittaa kausikortti hyväntekeväisyyteen. Kausikortti on mainio joululahja urheilun ystävälle!

– Kausikortin hinta muuttuu nyt portaittain. Eli vuoden loppuun asti kausikortin saa 49 €:lla, tammikuussa se maksaa 59 € ja helmikuussa 69 €. Maaliskuun alusta lähtien kausikortin hinta on normaali 90 €.

Tässä vähän lisätietoa kampanjaan osallistuneille:
Yksityishenkilöille lähetetään ensi vuoden puolella sähköpostiin lasku, jonka voi maksaa verkkopankissa. Verkkopankissa maksettaessa lasku tulee maksaa siinä olevaa viitenumeroa käyttäen. Muun maksutavan valinneet voivat käydä maksamassa kausikortin MP:n toimistolla. Yritykset taas saavat laskun itse antamiensa laskutusohjeiden mukaisesti.

Jos haluat kortin jo joululahjaksi tai haluat käyttää vuoden lopussa vanhaksi menevät Smartum kulttuurisetelit, Sporttipassin (ePassi) tai Virikesetelit, niin tämä onnistuu MP:n toimistolla (Nuijamiestenkatu 1) seuraavina ajankohtina:
– torstai 12.12. klo 10-15
– tiistai 17.12. klo 10-15
– keskiviikko 18.12. klo 10-15

Toimistolla käteisen ja eri maksumuotojen lisäksi käy maksuvälineenä myös pankkikortti.

Jos nämä ajankohdat eivät käy, niin olethan yhteydessä toimistolle (puh. 044 978 7338) tai jos on jotain muuta kysyttävää kampanjasta, niin toimistolla kyllä autetaan.

Kampanjaan voi osallistua täällä.