EDUSTUS: MP:n juhlavuoden kausarihaaste toteutuu


Mikkelin Palloilijoiden lokakuun puolivälissä aloittama 90-vuotisjuhlakauden kausarihaaste toteutuu, vaikka kampanja ei ole vielä päässyt asetettuun tavoitteeseen, joka oli 999 sitovaa ennakkovarausta. Tällä hetkellä kampanjahintaisia (33 €) kausikortteja on varattu vajaa kahdeksansataa kappaletta.

Toiminnanjohtaja Mika Roivas on todella tyytyväinen kampanjaan ja antaa joululahjavinkin.

– Saimme kauden jälkeen, hiljaiseen hetkeen, hyvää vauhtia ja jalkapallo oli esillä ja ihmisten puheissa. Totta kai uskomme, että pääsemme vielä asetettuun tavoitteeseen, kun kampanja tammikuun lopussa päättyy.

– Nyt on vielä hyvää aikaa osallistua kampanjaan tai sitten vaikka tehdä hyvää ja lahjoittaa kausikortti hyväntekeväisyyteen. Kausikortti on mainio joululahja urheilun ystävälle!

Tässä vähän lisätietoa kampanjaan osallistuneille:

Yksityishenkilöille lähetetään vasta ensi vuoden puolella sähköpostiin lasku, jonka voi maksaa verkkopankissa. Verkkopankissa maksettaessa lasku tulee maksaa siinä olevaa viitenumeroa käyttäen. Yritykset taas saavat laskun itse antamiensa laskutusohjeiden mukaisesti.

Jos haluat kortin jo joululahjaksi tai haluat käyttää vuoden lopussa vanhaksi menevät Smartum kulttuurisetelit, Sporttipassin (ePassi) tai Virikesetelit, niin tämä onnistuu MP:n toimistolla (Nuijamiestenkatu 1) seuraavina ajankohtina:
– torstai 13.12. klo 10-15
– tiistai 18.12. klo 10-15
– keskiviikko 19.12. klo 10-15

Toimistolla käteisen ja eri maksumuotojen lisäksi käy maksuvälineenä myös pankkikortti.

Jos nämä ajankohdat eivät käy, niin olethan yhteydessä toimistolle (puh. 044 978 7338) tai jos on jotain muuta kysyttävää kampanjasta, niin toimistolla kyllä autetaan.

Kampanjaan voi osallistua täällä.