EDUSTUS: MP:n juhlavuoden kausarihaaste loppuu 31.1.2019


Mikkelin Palloilijoiden lokakuun puolivälissä aloittama 90-vuotisjuhlakauden kausarihaaste päättyy kuluvan kuun lopussa. Tällä hetkellä kampanjahintaisia (33 €) kausikortteja on varattu vajaa yhdeksänsataa kappaletta.

Toiminnanjohtaja Mika Roivas on todella tyytyväinen kampanjaan.

– Nyt on vielä reilut pari viikkoa aikaa varata juhlakauden kausikortti kampanjahintaan tai sitten vaikka tehdä hyvää ja lahjoittaa kausikortti hyväntekeväisyyteen.

– Eiköhän me saada vielä tavoitteena ollut 999 varausta täyteen ennen kuin kampanja päättyy tammikuun lopussa, näin ainakin kovasti uskon.

Tässä vähän lisätietoa kampanjaan jo osallistuneille:
Yksityishenkilöille lähetetään helmikuun aikana sähköpostiin lasku, jonka voi maksaa verkkopankissa. Verkkopankissa maksettaessa lasku tulee maksaa siinä olevaa viitenumeroa käyttäen. Yritykset taas saavat laskun itse antamiensa laskutusohjeiden mukaisesti.

Jos haluaa kortin jo aikaisemmin tai käyttää maksuvälineenä Smartum kulttuuriseteleitä, Sporttipassia (ePassi) tai Virikeseteleitä, niin voi olla jo yhteydessä MP:n toimistolle (Nuijamiestenkatu 1, puh. 044 978 7338, toimisto(at)mikkelinpalloilijat.fi). Toimistolla käteisen ja eri maksumuotojen lisäksi käy maksuvälineenä myös pankkikortti.

Kampanjaan voi osallistua täällä.