EDUSTUS: MP täyttää perjantaina 90 vuotta – Kausikortti kampanjahintaan vielä tällä viikolla


Mikkelin Palloilijat perustettiin vuonna 1929, lähinnä innokkaiden koulupoikien toimesta. Perustamiskokous pidettiin 15. päivä maaliskuuta 1929. Nyt haluamme juhlistaa tätä merkkipäivää ja tämän viikon (11.-17.3.2019) aikana myydään kauden 2019 MP:n Kakkosen kotiotteluihin oikeuttavaa kausikorttia vielä kampanjahintaan 33 € eli 3 € per peli. Kausikortin varaaminen tapahtuu täällä tai olemalla yhteydessä MP:n toimistolle (toimisto(at)mikkelinpalloilijat.fi tai p. 044978 7338).

Jos olet jo hankkinut itsellesi tai yrityksellesi kausikortin, niin lisäksi on mahdollisuus lahjoittaa kausikortteja hyväntekeväisyyteen. MP jakaa lahjoitetut kausikortit muutamalle yhteistyötaholle: EssotelleHope MikkelilleMikkelin kaupungille sekä Mikkelin Työttömät ry:lle. Tarkoituksena on tarjota otteluelämyksiä sellaisille henkilöille ja/tai perheille, joilla ei ole muuten ole mahdollisuutta osallistua MP:n ottelutapahtumiin. Jos haluaa olla mukana tekemässä hyvää, niin kampanjaan osallistutaan varaamalla kortti tai useampi normaalisti, mutta nimikenttään kirjoitetaan oman nimen lisäksi ”HYVÄNTEKEVÄISYYTEEN”. Laskutamme varaajalta kausikortin/t ja toimitamme lahjoitetut kausikortit Essotelle, Hopelle, kaupungille sekä työttömien yhdistykselle, jotka jakavat ne eteenpäin.

Toiminnanjohtaja Mika Roivas kertoo, että tammikuun lopussa päättyneen kausarikampanjan jatkoa on kyselty paljon.

– Varsinaisen kampanjan aikana saatiin noin 900 varausta ja niiden korttien jakelu aloitetaan lähiaikoina. Nyt uskon, että saadaan tuhannen kausikortin raja rikki!

– Ajateltiin vielä juhlistaa varsinaista seuran syntymäpäivää ja nyt kun joukkue on yhtä pelaaja vailla kasassa, niin kiinnostusta tuntuu olevan.

Varmista nyt paikkasi kampanjahintaan MP:n 90-vuotisjuhlavuoden kotiotteluissa!