EDUSTUS: Mikkelin Palloilijat toteuttaa taas kausarihaasteen


Mikkelin Palloilijat toteuttaa kahden edellisen kauden tapaan kausarihaasteen. MP on saanut myytyä molemmilla kerroilla yli tuhat kausikorttia kampanjahintaan. MP myy tästä päivästä lähtien kauden 2020 MP:n Ykkösen kotiotteluihin oikeuttavaa kausikorttia kampanjahintaan 49 € eli alle neljä euroa per peli. Kausikorttihaasteen toteutuminen edellyttää tuhatta sitovaa ennakkovarausta. Ilmoittautuminen kampanjaan tapahtuu täällä tai paperilomakkeella MP:n kausarihaaste -tilaisuuksissa. Kampanjan varausehdot löytyvät täältä ja yleiset kysymykset täältä.

Toiminnanjohtaja Mika Roivas on innoissaan haasteesta ja odottaa aikaisempien vuosien kaltaista kuhinaa.

– Kausarihaaste on onnistunut kahdella edellisellä kaudella niin hienosti, että miksei se onnistuisi nytkin. Meillä on alla hieno kausi ja kierros ennen kauden loppua olemme ylivoimaisessa johdossa ilman tappiota ja nousu Ykköseen varmistui jo muutama viikko sitten.

– Tämä kampanja on hyvä tapa juhlistaa sarjanousua. Kahdella edellisellä kaudella meillä on ollut Kakkosen ylivoimaisesti suurin katsojakeskiarvo ja siitä lähdetään, että ensi kaudella Ykkösessä saadaan vieläkin enemmän porukkaa Urskiin.