EDUSTUS: Mikkelin Palloilijat toteuttaa juhlavuoden kunniaksi kausarihaasteen


Mikkelin Palloilijat toteuttaa viime kauden tapaan kausarihaasteen. Keväällä MP sai myytyä kaikkiaan 1 179 kausikorttia kampanjahintaan. MP myy tästä päivästä lähtien kauden 2019 MP:n Kakkosen kotiotteluihin oikeuttavaa kausikorttia kampanjahintaan 33 € eli 3 € per peli. Kausikorttikampanjan toteutuminen edellyttää 999 sitovaa ennakkovarausta. Ilmoittautuminen kampanjaan tapahtuu täällä tai paperilomakkeella myöhemmin ilmoitettavissa MP:n kausarihaaste -tilaisuuksissa. Kampanjan varausehdot löytyvät täältä ja yleiset kysymykset täältä.

Kyseistä kampanjaa on taas toivottu ja kyselty, joten MP päätti vastata tähän huutoon. Toiminnanjohtaja Mika Roivas on innoissaan kampanjasta ja odottaa viime kevään kaltaista kuhinaa.

– Joukkueen rakennus on nyt hyvässä vauhdissa ja ensi kaudella seura täyttää kunniakkaat 90 vuotta, joten tämä on hyvä tapa juhlistaa näitä pyöreitä vuosia. Viime kaudella meillä oli Kakkosen ylivoimaisesti suurin katsojakeskiarvo (1 201) ja siitä lähdetään, että ensi kaudella saadaan vieläkin enemmän porukkaa Urskiin juhlimaan 90 -vuotista MP:tä.

– Kun saadaan 666 varausta kasaan, niin sen jälkeen kerrotaan, kuka pelaa ensi kaudella MP:ssä pelinumerolla 33. Sen verran voin jo paljastaa, että kyseessä on kovan luokan pelimies!