EDUSTUS: Miikka Oinonen palkittiin parhaana


#10 Miikka Oinonen palkittiin kauden parhaana pelaajana. (kuva: Pietu´s Photo)

Mikkelin Palloilijoiden edustusjoukkue vietti perjantaina kauden 2018 päätöstilaisuuttaan ja tilaisuudessa palkittiin kauden esityksistään seuraavat pelaajat:

Kauden paras pelaaja:        Miikka Oinonen
Paras maalintekijä:             Miikka Oinonen (18 ottelua, 15 maalia)
Kauden lupaavin tulokas:   Olli Kilpeläinen
Joukkueen luottopelaaja:   Tomi Janhunen
Joukkueen taistelija:          Janne Kuhmonen
Yleisön suosikki:                  Miikka Oinonen

Päävalmentaja Janne Wilkmanilla oli suhteellisen helppo valita palkintojen saajat. Seuraavassa päävalmentajan perustelut palkintoihin:

–  Miikka näytti viime kaudella, että hän on edelleen yksi sarjan parhaista pelaajista ja kliininen viimeistelijä. Uskallan väittää, että hän pelasi viimeisellä kaudellaan yhden parhaimmista kausistaan koko urallaan.

– Olli nosti tasoaan huimasti kauden edetessä ja löi itsensä läpi miesten tasolla. 19 ottelua Kakkosessa ja isossa roolissa A-nuorten kapteenina.

– Tomi oli joukkueen tasaisin suorittaja tällä kaudella. Hän hoiti oman ruutunsa mallikkaasti ja pelasi parhaan kautensa miesten tasolla.

– Janne on huikea pelaaja, jonka valtava työmäärä joukkueen eteen ei varmasti kenelläkään jäänyt huomaamatta. Janne oli ehdottomasti yksi kauden suurimmista onnistujista.

Yleisön suosikista äänestettiin MP:n Facebook -sivuilla ja kokenut maalitykki Miikka Oinonen voitti äänestyksen ylivoimaisesti.

Päättäjäisissä palkittiin Etelä-Savon urheilutoimittajien puheenjohtaja Antero Heikkisen stipendirahaston stipendillä tulevaisuuden pelimies Olli Kilpeläinen. Seura muisti myös MP-Puurtajina kuulutustehtävät jo useamman kauden MP:n kotiotteluissa loistavasti hoitaneen kolmikon Hannu Häyhänen, Matti Paksu ja Heikki Siitonen.

Lisäksi MP:n edustusjoukkue haluaa kiittää Mikkelin liikuntatoimea, joka piti harjoittelu- ja Urskin kotikentän nurmet loistokunnossa läpi kauden. Kiitos!