EDUSTUS: Manninen jatkaa ja MP:n taustat on nyt kasassa


Aatu Manninen on Ykköseen valmistautuvan Mikkelin Palloilijoiden 14. sopimuspelaaja. Manninen ja MP tekivät vuoden jatkosopimuksen.

#28 Aatu Manninen aloittaa MP:n riveissä ensimmäisen täyden kauden. (Kuva: Pietu´s Photo)

Viime elokuussa kesken kauden MP:n riveihin JJK:sta liittynyt keskikentällä kaikissa rooleissa pelaamaan pystyvä Aatu Manninen, 23 pelasi viime kaudella kuudessa Kakkosen ottelussa ja viimeisteli niissä yhden maalin. Manninen jatkaa hyvillä mielin MP:n riveissä.

– Viime kaudesta jäi hyvät vaikutelmat, vaikka en mukana ollutkaan kuin loppukauden. Heti ensimmäistä treeneistä näki, että joukkue oli kova tasoinen ja jokapäiväinen tekeminen oli laadukasta.

– Vastuuta ei hirveästi ehtinyt vielä tulemaan, mutta omasta mielestä hoidin roolini hyvin niissä peleissä, joissa pääsin pelaamaan.  Ykkönen on entuudestaan monelle jo tuttu sarja ja kaikki varmasti tietävät, että jokaisen pitää tehdä vielä entistä enemmän töitä.

– Meillä on jo nyt hyvä runko kasassa; paljon taitoa ja näyttämisen halua. Nyt vedetään talvi kovaa ja laadukasta harjoittelua, niin tulokset tulevat sitä myötä.  Tiedän, että omasta varastosta löytyy vielä paljon annettavaa ja sitä tullaan varmasti kesällä näkemään.

Päävalmentaja Juha Pasoja ottaa hyvillään hänelle tutun pelaajan jatkon.

– Aatu on tuttu mies jo Jyväskylän ajoilta. Hän on ollut aina lupaava pelaaja, joka näyttäisi löytäneen nyt oikean suunnan tekemiseensä. Hän on kehittynyt kahden vuoden aikana joka osa-alueella ja hän tulee olemaan tärkeä palanen meidän ensi kauden joukkueessa.

Viime kaudelta tutut taustaryhmä jatkaa uuden päävalmtajan Juha Pasojan apuna. (Kuva: Pietu´s Photo)

Uuden päävalmentaja Juha Pasojan apuna jatkaa viime kaudelta tuttu taustaryhmä. Valmentajina toimii Ozeias Graciano, Janne Loukiainen sekä Jorma Naakka, fysioterapeuttina Timo Kyttä, huoltajana Aki Lampinen, joukkueenjohtajana Mika Korpela ja lääkäreinä Ilari Kuitunen sekä Hannu Paajanen.

Pasoja on tyytyväinen, että koko viime kaudelta tuttu ryhmä jatkaa.

– Kävin kaikkien taustaryhmäläisten kanssa keskustelut ja kaikki heistä olivat erittäin motivoituneita jatkamaan Ykkösessä ja tiimissä. Jokaisella on oma erikoisosaaminen, mikä on tärkeää lopputuloksen kannalta. Taustaryhmän osaaminen on monipuolista ja se tulee auttamaan joukkuetta talven harjoittelussa ja kesän peleissä. Kun pelaaja kehittyy, niin pelikin kehittyy.

Pelaajasopimukset 2.12.2019:
#3 Reetu Räsänen
#4 Iiro Äijö
#5 Vincent Bikana
#11 Tomi Janhunen
#13 Jiri Haikonen
#17 Veeti Seppänen
#19 Joonas Nissinen
#21 Leevi Leinonen
#22 Olli Kilpeläinen
#25 Juuso Tarvainen
#28 Aatu Manninen
#33 Sammy Ndjock
#34 Antti-Ville Räisänen
#44 Niila Forsell

Taustat 2020:
päävalmentaja: Juha Pasoja
valmentajat: Ozeias Graciano, Janne Loukiainen, Jorma Naakka
fysioterapeutti: Timo Kyttä
huoltaja: Aki Lampinen
joukkueenjohtaja: Mika Korpela
lääkärit: Ilari Kuitunen, Hannu Paajanen