EDUSTUS: Lucas dos Santos on ollut tähän mennessä MP:n tehokkain pelaaja


#7 Lucas dos Santos on ollut alkukauden tehokkain MP:n pelaaja. (Kuva: Pietu´s Photo)

Kymmenen pelatun kierroksen jälkeen Lucas dos Santos on MP:n tehokkain pelaaja. Hän viimeistellyt kuusi maalia ja syöttänyt kaksi. Osassa peleissä kapteenin nauhaa kantanut brassi on tyytyväinen joukkueen alkukauteen, vaikka parannettavaakin aina löytyy.

– On mukava nähdä, että harjoituksissa tekemämme työ on kantanut hedelmää. Joukkueessa on hyvä henki ja se kantaa meitä eteenpäin, vaikka välillä matkalla olisikin jotain vastoinkäymisiä.

– Pelimme on parantunut peli peliltä ja se onkin ymmärrettävää, sillä joukkueessa on paljon uusia pelaajia ja pelisysteemikin on hiukan muuttunut viime kaudesta. Pikku hiljaa olemme oppineet toisten pelaajien liikkeet ja ajatukset, tämä on helpottanut pelaamistamme ja ajoittain pelimme on rullannut jo ihan mukavasti.

– Totta kai on kiva tehdä ja syöttää maaleja, erityisesti silloin kuin joukkue voittaa, mutta tehopisteitä tärkeämpää on joukkueen menestys. Vielä kuitenkin sekä omassa että joukkueen pelaamisessa on parannettavaa ja kovasti tässä tehdään töitä sen eteen, että pelimme kehittyy entisestään.

– Kovasti odotan jo torstain derbyä, sillä kovat taistelupelit ison yleisön edessä sytyttävät itseni. Näissä peleissä pääsee todella näyttämään, mitä osaamme. Pisteitä on jaossa normaalit kolme, mutta onhan ne isoja pisteitä ja samalla kuitenkin pelataan kaupungin herruudesta.

– Syyskierroksen otteluista tulee varmasti tiukempia kuin näistä kevään otteluista. Vastustajilla on paremmin tiedossa meidän pelitapamme ja jokainen joukkue haluaa varmasti voittaa meidät, kun se ei tähän asti ole vielä keneltäkään onnistunut. Meidän pitää vaan jatkaa kovaa työn tekoa ja taistelua, jotta hyvät otteemme jatkuvat.

– Haluan jo tässä vaiheessa kiittää kannattajiamme tuesta, mitä olemme tähän mennessä saaneet. Tarvitsemme tukea niin torstaina kuin koko loppukauden aikana, jotta pääsemme tavoitteeseemme eli nostamaan MP:n seuraavalle tasolle, mihin se vähintäänkin kuuluu!