EDUSTUS: Lauantaina pelataan Ykkösen ensimmäinen kotiottelu


MP pelaa lauantaina kauden 2023 Ykkösen ensimmäisen kotiottelun, kun Jalkapallohalliin vieraaksi saapuu KPV Kokkolasta. Ottelu joudutaan valitettavasti pelaamaan hallissa, koska viivästyneen kevään takia Urski ei ole vielä pelikunnossa, Urpolassa ei pysty järjestämään koulun rakennustyömaan takia kunnon ottelutapahtumaa ja Hänski on liian kapea Ykkösen otteluihin. Toivottavasti toisesta kotiottelusta (la 13.5. MP-FF Jaro) lähtien pääsisimme taas Urskin nurmelle pelaamaan.

Katsomot

Hallissa voi liikkua vapaasti pelin aika (pl. vaihtoaitioiden puoleinen kenttäsivu, joka on rauhoitettu joukkueille sekä toimitsijoille). Hallin kapasiteetti on reilut 500 katsojaa ja suurin osa näistä on seisomapaikkoja. Kahden katsomon lisäksi kaupunki on tuonut halliin lisäpenkkejä.

Sisäänpääsy halliin tapahtuu pääsisäänkäynnistä ja ovet avautuvat yleisölle tuntia ennen ottelua eli klo 15.00.

Kausikortit

Kaikilla kausikortin omaavilla on vapaa pääsy ottelutapahtumaan. Jos et ole vielä noutanut maksamaasi kausikorttia, niin voit noutaa sen pääsisäänkäynnin lipunmyynnistä.

Lipunmyynti

Pääsylippujen osto onnistuu Sokoksen miesten osaston kassalta 2. kerroksesta (Avoinna ma-pe klo 9-20, la klo 9-18 ja su klo 11-15; maksuvälineenä vain käteinen), Nettilipusta sekä myös MP:n toimistolta (Nuijamiestenkatu 1, avoinna tällä viikolla ke-pe klo 9-14). Toimistolla maksuvälineenä käteisen lisäksi käy myös pankkikortti, Smartum kulttuurisetelit, Sporttipassi (ePassi) sekä Virikesetelit. Pääsylippuja myydään myös hallilla!

Lippujen hinnat

OTTELULIPPU………………………………………………..15 €
Eläkeläiset, opiskelijat,työttömät ja varusmiehet….8 €
Pelipassilla………………………………………………………..8 €
Lapset 16-18 v……………………………………………………8 €
Lapset alle 16 v.ja sotaveteraanit…………………………0 €

MP:n Ykkösen kotiotteluita pääsee katsomaan myös MP:n Legendakortilla, Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO -kortilla sekä erotuomarikortilla.

Yleiset huomiot lauantaiksi
– Suosittelemme korttimaksua myyntipisteillä
– Kaikki istumapaikat ovat numeroimattomia

Media

Median kyselyt:
Mika Korpela
mika.korpela(at)mikkelinpalloilijat.fi
p. 044 558 5921

Lisätiedot

Ottelutapahtumajärjestelyt: toiminnanjohtaja Emmi Ehrnrooth (emmi.ehrnrooth(at)mikkelinpalloilijat.fi, p. 041 317 5715)

Turvallisuusjärjestelyt: turvallisuuspäällikkö Mikko Romo (mikko.t.romo(at)gmail.com, p. 045 238 2568)