EDUSTUS: Läpimurron tehnyt Eero Ylönen jatkaa MP:n riveissä


#23 Eero Ylönen onnistui maalinteossa FF Jaroa vastaan. (Kuva: Jukka Laitinen)

Ykkösliigassa pelaava Mikkelin Palloilijat ja seuran oma kasvatti Eero Ylönen ovat tehneet vuoden jatkosopimuksen.

20-vuotias MP:n oma kasvatti Eero Ylönen pelasi viime kaudella kahta vaille kaikissa Ykkösen kampailuissa (26/28) ja teki lopullisen läpimurron Suomen toiseksi korkeimmalle sarjatasolle. Ylönen viimeisteli myös ensimmäisen maalinsa Ykkösessä ja teki esityön viiteen maaliin. Hänen esityksensä vielä ailahtelivat, mutta tulevalle kaudelle haetaan tasaisempia suorituksia.

– Tuntemukset viime kaudesta joukkueena olivat mahtavat! Meillä oli hyvä joukkue, joka pelasi upean kauden ja palkintona tuli vielä mitalisija.

– Henkilökohtaisesta kaudesta jäi ihan OK-fiilis. Pelasin melkein jokaisessa pelissä ja parhaimmillaan tosi hyvällä tasolla, mutta en ole tyytyväinen siihen, kuinka paljon omat peliesitykseni ailahtelivat ja kuinka vähän tein maaleja.

– Odotan todella paljon tulevaa kautta! Edessä on kokonaan uusi sarja, joka on varmasti tasainen ja hyviä pelejä tulee olemaan paljon.

– Joukkueen kanssa ei olla päästy vielä käymään ensi kauden tavoitteita läpi, mutta jos peilaa menneeseen kauteen, niin tavoitteena on aivan varmasti Ykkösliigan kärkisijat. Henkilökohtaiset tavoitteet tulevalle kaudelle ovat tasaisemmat peliesitykset ja isommat tehot kuin viime kaudella.

– Tulkaa kaikki Urskiin katsomaan ja kannustamaan meidän jengiämme Ykkösliigassa!

Päävalmentaja Juha Pasoja odottaa Ylöseltä tasaisempia suorituksia.

– Eero pelasi parhaan kautensa edustuksessa myös tilastojen valossa. Kehitys meni jo talven aikana oikeaan suuntaan ja pallollisena alkoi löytymään rohkeita ratkaisuja. Pallottomana liikkuminen ja aktiivisuus oli myös hyvää viime kaudella. Tulevalle vuodelle isoin kehityskohde on löytää tasaisuus jokapäiväiseen tekemiseen.

Pelaajasopimukset 14.11.2023:
#1 Aleksi Honka-Hallila (2024)
#2 Benjamin Urgenc (2024)
#4 Ville Laiho (2024)
#15 Joel Laitinen (2024)
#23 Eero Ylönen (2024)
#30 Timi Heikkinen (2024)
#63 Olli Kilpeläinen (2024)