EDUSTUS: Killian Denoual MP:n alakertaan


#6 Killian Denoual on allekirjoittanut kauden 2021 käsittävän pelaajasopimuksen MP:n kanssa.

Ykkösessä pelaavalla Mikkelin Palloilijoilla on nyt kasassa 21 pelaajasopimusta, kun ranskalaisen Killian Denoualin kanssa on tehty tulevan kauden käsittävä pelaajasopimus. Siirtoasiat ovat kesken ja on vielä avoinna pystyykö Denoual olemaan huomenna mukana joukkueessa, kun MP:n Suomen Cupin ottelut jatkuvat Talissa HJK Klubi 04:sta vastaan.

Maaliskuussa 22 vuotta täyttävä Killian Denoual on lähtökohtaisesti toppari, mutta hän pystyy pelaamaan myös laitapuolustajana sekä keskikentän puolustavissa rooleissa. Useamman viikon uusiin joukkuekavereihin ja uuteen kotikaupunkiin tutustunut ranskalainen on innoissaan sopimuksesta.

– Suomesta minulla ei vielä ole kamalasti tietoa, mutta tässä koko ajan opin uutta. Olin etukäteen nähnyt kauniita talvikuvia Suomesta. Tähän mennessä voin sanoa, että ihmiset ovat mukavia, maisemat mahtavia sekä ruoka loistavaa.

– Suomalaisesta jalkapallosta tiesin sen, että täällä voidaan pelata myös sisällä halleissa. Sen verran minulla on kosketusta suomalaiseen jalkapalloon, että olen pelannut yhdessä Timo Stavitskin kanssa Caenissa.

– Olin vuosi sitten leikkauksessa ja huomasin, kuinka tärkeää ja mahtavaa jalkapallon pelaaminen on. Nyt on hienoa, kun saan tehdä sitä, mistä pidän ja olen todella kiitollinen MP:lle, joka luotti minuun.

– Nyt on minun vuoroni antaa takaisin seuralle ja näyttää taitoni. Voin luvata, etten tuota pettymystä!

Päävalmentaja Juha Pasoja on ollut tyytyväinen Killian Denoualin otteisiin harjoituksissa ja kahdessa hänen pelaamassaan harjoitusottelussa.

– Killian on harjoitellut meidän kanssamme jo useamman viikon ja pelannut Joensuussa JIPPO:a vastaan sekä Mikkelissä Pallo-Kissoja vastaan.

– Hän on pallollisena taitava ja omaa hyvän syöttövalikoiman. Hän on tarpeeksi vahva kaksinkamppailuissa ja nopeuttakin löytyy, joten hän on hyvä vahvistus toppariosastollemme. Lisäksi Killian pystyy tarvittaessa pelaamaan myös keskikentällä sekä laitapuolustajana.

#6 Killian Denoual
s. 9.3.1999
puolustaja
pituus/paino: 183/73
kummiyritys:
aikaisemmat seurat: Stade Rennais FC, TA Rennes, Pôle Espoir Brittany, Stade Malherbe de Caen, Dinan Lehon FC