EDUSTUS: Kausikorttikampanja on voimassa lokakuun loppuun!


Mikkelin Palloilijoiden edustusjoukkue on pelannut ennakkoluulottomasti kauden ja panosta on vielä roimasti jäljellä olevissa peleissä. Peliesityksillä on jo varmistettu ensi vuoden sarjapaikka Ykkösliigaan, joka on Palloliiton perustama uusi sarjataso.

Syksyn pelit ratkaisevat vielä sen, pelataanko Mikkelissä kaudella 2024 Ykkösliigaa vai Veikkausliigaa! Ykkösliiga on ensi kaudella toiseksi korkein sarjataso ja nykyisestä Ykkösestä tulee kolmanneksi korkein taso. Ykkösliigassa on kymmenen joukkuetta, joten kilpailu sekä sarja kovenevat.

Kausikorttikampanja on voimassa lokakuun loppuun asti! Kausikortin saa lunastettua nettikaupastamme kampanjahintaan 79 euroa. (Kampanjahintaan kuuluu postitus ja kortit postitetaan joulu-tammikuussa annettuun osoitteeseen.) Kampanjan jälkeen kausikortin hinta nousee 99 euroon. (Kausikortti oikeuttaa vapaaseen pääsyyn MP:n sarja- ja Suomen Cupin kotiotteluihin kaudella 2024.) Muiden maksuvaihtoehtojen (esim. Smartum, Epassi) suhteen voi olla yhteydessä toimistollemme.

Kausikortin saa varattua meidän nettikaupastamme!

Näin ollen, nyt on oikea aika lunastaa jo ensi kauden kausikortti ja tehdä MP:stä yhdessä pareMPi!

Päävalmentaja Juha Pasojan terveiset: ”Tulukaa kattoo, kun pelataan liigaa!”