EDUSTUS: Juha Pasoja on MP:n uusi päävalmentaja


Uusi pävalmentaja Juha Pasoja uuden kotikentän laidalla Urskissa.

Kakkosen A-lohkon ylivoimaisesti voittaneen ja ensi kaudeksi Ykköseen nousseen MP:n uusi päävalmentaja on Juha Pasoja. Sunderlandiin Pohjoismaiden pelaajatarkkailijaksi siirtyneen Janne Wilkmanin korvaava Pasoja ja MP ovat tehneet vuoden valmentajasopimuksen, jossa on optio myös kaudesta 2021.

Puheenjohtaja Olli Heinikainen on tyytyväinen, kun Juha Pasoja saatiin MP:n päävalmentajaksi.

– Juha on todella mielenkiintoinen persoona, jolla on taustalla pitkä pelaajaura ja kokemusta myös maailmalta sekä pelaajana että valmentajana. Hänellä on hyvät näytöt päävalmentajana Jyväskylästä ja nyt hän pääsee näyttämään kykynsä täällä Mikkelissä.

Viime kauden päätteeksi Kemi City FC:n Kakkoseen nostanut Juha Pasoja, 42 on valmentajana rauhallinen, analysoiva, reilu sekä vaativa. Hän aloittaa uuden ja mielenkiintoisen projektin intoa puhkuen.

– Innolla aloitan työt perinteikkäässä seurassa, joka vakuuttavan nousun jälkeen lähtee ryhdikkäästi hakemaan menestystä Ykkösestä.

– Vaikeahan tässä on vielä ennakoida mitään tavoitetta ennen kuin olen tutustunut pelaajiin ja joukkueeseen ylipäätään, mutta jokaista peliä lähdetään voittamaan ja hyvä sijoitus olisi olla kuuden parhaan joukossa.

– Joukkueen runko tulee pysymään samana ja sitten hätiköimättä hommataan vahvistuksia, jos ja kun tarvetta on. Haetaan tietysti pelaajia, jotka ominaisuuksiltaan täydentävät toisiaan.

Valmennus- ja taustaryhmä kootaan tässä lähiviikkoina ja joukkueen rakentaminen on jo hyvässä vauhdissa, sillä pelaajasopimuksia tulevalle kaudelle on toistakymmentä.

Juha Pasoja
s. 16.11.1976
päävalmentaja, UEFA Pro (2016)
Aikaisemmat seurat valmentajana: Villiketut, JJK, Dreams FC (GHA), Kemi City FC
Aikaisemmat seurat pelaajana: Ihme, FC-88, KPT-85, FC Jazz, FC Haka, HamKam (NOR), JJK, Villiketut; 224 Veikkausliigan ottelua (22 maalia), 15 maaottelua