EDUSTUS: Juha Pasoja jatkaa MP:n päävalmentajana


Juha Pasoja on MP:n päävalmentaja myös ensi kaudella. (Kuva: Roosa Laiho)

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat ja päävalmentaja Juha Pasoja ovat käyttäneet sopimuksessa olleen option. Näin Pasoja jatkaa MP:n päävalmentajana myös ensi kaudella. MP löytyy tällä hetkellä Ykkösen sarjataulukosta sijalta seitsemän, kun joukkueilla on neljästä-viiteen ottelua pelaamatta. Viime viikon kotivoitot (Gnistan ja SJK Akatemia) vankistivat MP:n sijoitusta Ykkösen keskikastissa ja sarjapaikka alkaa olla sinettiä vaille varma.

Seuran puheenjohtaja Olli Heinikainen on todella tyytyväinen päävalmentaja Juha Pasojan toimintaan ja jatko oli selvä asia.

– Koko valmennustiimi Pasojan johdolla on tehnyt joukkueen kanssa todella hyvää työtä ja Ykkösen sarjapaikka ensi kaudeksi alkaa kohta olla jo teoriassakin selvä.

– Pasoja on näyttänyt osaamisensa täällä ja antanut mukavasti vastuuta myös meidän omille junioreillemme. Tästä on hyvä jatkaa ensi kaudella!

Päävalmentaja Juha Pasoja jatkaa mielellään Mikkelissä ja MP:ssä.

– Tulin uuteen ympäristöön ja päivästä yksi alkaen seurasta ja ihmisistä ympärillä paistoi tekemisen meininki sekä ammattimainen suhtautuminen jalkapalloon. Täällä oli helppo aloittaa työt vielä, kun joukkueen pelaajisto pysyi hyvin kasassa kuten myös taustat.

– Vuosi on kaikkinensa ollut koronan takia haastava ja odotankin innolla ensi vuotta ja toivottavasti hieman normaalimpaa elämää.

– Toivottavasti saadaan kiinnitettyä ne pelaajat, ketä haluamme ja olisi myös tärkeää, että taustaryhmä pysyisi samana. Homma on toiminut hyvin ja kaikilla on ollut ammattimainen ote tekemiseen.

– Mielenkiinnolla siis aloittelemme pikkuhiljaa ensi kauteen valmistautumista, vaikka kausi 2020 on vielä kesken. Keskittyminen on tietenkin vielä sarjassa ja viimeisissä peleissä, mutta samalla teemme taustalla töitä kohti parempaa ensi vuotta.