EDUSTUS: Jonathan Dunyin palkittiin MP:n parhaana


#20 Jonathan Dunyin on esiintynyt tasaisesti MP:n keskikentän pohjalla. (Kuva: Mikko Rahikainen)

Lauantaina viimeisen Ykkösen kotiottelun pelannut Mikkelin Palloilijat vietti toissa päivänä myös kauden päätössaunaillan ja samalla palkittiin kauden esityksistään seuraavat pelaajat:

Kauden paras pelaaja: Jonathan Dunyin
Kauden lupaavin tulokas: Topi Keskinen
Joukkueen luottopelaaja: Jonne Uronen
Joukkueen taistelija: Iiro Äijö

Päävalmentaja Juha Pasojalla tiimeineen oli suhteellisen helppo valita palkintojen saajat. Seuraavassa päävalmentajan perustelut palkintoihin:

– Dunyin oli joukkueen ja ehkä jopa koko Ykkösen paras pelaaja omalla pelipaikallaan puolustavana keskikenttäpelaajana. Hän on todella vahva kaksinkamppailuissa ja teknis-taktisesti kypsä pelaaja, joka pallollisena rytmitti hyvin meidän pallollista peliämme.

– Keskisen Topi teki läpimurron kesän peleissä. Hän esiintyi tasaisesti ja ansaitsi hyvin peliminuutteja. Hän on lahjakas pelaaja, jonka ehdoton vahvuus on hyvä työmoraali sekä ennakkoluuloton asenne.

–  Jonne on joukkueen ehdoton luottopelaaja, joka hyvällä asenteella ja tasaisella suorittamisella ansaitsi ykkösmaalivahdin paikan. Hän on hyvä torjuja, joka johtaa alakertaa omalla tyylillään äänekkäästi.

– Iiro on kauden taistelija, joka raivasi tiensä ykköstoppariksi kauden alkaessa. Hän on teknisesti hyvä toppari, joka avaa peliä hyvin. Hän on vahva kaksinkamppailuissa sekä erittäin tasainen suorittaja.

Paras maalintekijä palkinto on vielä jakamatta, kun sunnuntaina on edessä vielä kauden päätöskamppailu, kun MP matkustaa kauas pohjoiseen AC Oulun vieraaksi. Tällä hetkellä pystissä on kiinni viidesti maalinteossa onnistunut Antti-Ville Räisänen.

MP:n edustusjoukkue haluaa kiittää Mikkelin liikuntatoimea, joka piti harjoittelu- ja Urskin kotikentän nurmet loistokunnossa läpi kauden ja auttoi muutenkin tarvittaessa. Kiitos!