EDUSTUS: Jatkosarja päätökseen lauantaina Urskissa


Lauantaina pelataan Ykkösen jatkosarjan viimeinen kierros ja MP pelaa kotiottelun, jossa Urskissa kohtaavat runkosarjan kolmas (MP) ja neljäs (TPS). Samat joukkueet kohtasivat myös runkosarjan päätöskierroksella Urskissa ja silloin pisteet lähtivät Turkuun 0-1 -lukemilla. Lauantain ottelussa on panoksena pääsy karsintojen ensimmäiseen vaiheeseen sekä Ykkösen pronssiset mitalit. Jatkosarjan jälkeen kohtaavat ylemmän jatkosarjan kolmas ja neljäs ja niiden voittaja pelaa sitten kakkosta Gnistania vastaan pääsystä varsinaiseen Liigakarsintaan. Tällä hetkellä MP on kolmantena ja TPS sekä SJK Akatemia ovat kaksi pistettä perässä, joten kaikki on vielä auki. MP:n nuori joukkue tarvitsee lauantaina kaiken mahdollisen tuen ja kannustuksen, jotta kolmossija pysyy MP:n hallussa. Tervetuloa kannustamaan MP voittoon ja karsintapeleihin!!

Katsomot

Urskissa voi liikkua katsomoissa vapaasti pelin aika. Blue Corner löytyy MP:n toimiston edestä.

Sisäänpääsy onnistuu kolmesta eri portista: kaupungin puoleisesta ns. pääportista, Tipulan portista ja Esedun kulmalta. (Katso kuva yllä) Portit avautuvat klo 15.00.

Kausikortit

Kaikilla kausikortin omaavilla on vapaa pääsy ottelutapahtumaan. Jos et ole vielä noutanut maksamaasi kausikorttia, niin voit noutaa sen Tipulan portilta samoin kuin muut ennakkoon varatut liput.

Lipunmyynti

Pääsylippujen osto onnistuu Sokoksen miesten osaston kassalta 2. kerroksesta (Avoinna ma-pe klo 9-20, la klo 9-18 ja su klo 11-15; maksuvälineenä vain käteinen), Nettilipusta sekä myös MP:n toimistolta (Nuijamiestenkatu 1, avoinna ti-to klo 9-14). Toimistolla maksuvälineenä käteisen lisäksi käy myös pankkikortti, Smartum kulttuurisetelit, Sporttipassi (ePassi), Easybreak, Edenred Virike sekä Virikesetelit. Pääsylippuja myydään myös portilla!

Lippujen hinnat

OTTELULIPPU………………………………………………..15 €
Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät ja varusmiehet…8 €
Pelipassilla………………………………………………………..8 €
Lapset 16-18 v……………………………………………………8 €
Lapset alle 16 v.ja sotaveteraanit…………………………0 €

MP:n Ykkösen kotiotteluita pääsee katsomaan myös MP:n Legendakortilla, Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO -kortilla sekä erotuomarikortilla.

Yleiset huomiot lauantaiksi
– Suosittelemme korttimaksua myyntipisteillä
– Kaikki istumapaikat ovat numeroimattomia
– MP -fanituotteita myynnissä Blue Cornerin vieressä
– Vain yksi anniskelu (Beer Stand), jonka vieressä on paikka TPS -faneille (Katso kuva yllä)

Media

Median kyselyt:
Mika Korpela
mika.korpela(at)mikkelinpalloilijat.fi
p. 044 558 5921

Lisätiedot

Ottelutapahtumajärjestelyt: toiminnanjohtaja Emmi Ehrnrooth (emmi.ehrnrooth(at)mikkelinpalloilijat.fi, p. 041 317 5715)

Turvallisuusjärjestelyt: turvallisuuspäällikkö Mikko Romo (mikko.t.romo(at)gmail.com, p. 045 238 2568)