EDUSTUS: Irfan Sadik MP:n hyökkäykseen


#10 Irfan Sadik teki joulukuussa maalin harjoitusottelussa KuPS:ia vastaan. (Kuva: Juha Leskinen)

Ykköseen valmistautuva Mikkelin Palloilijat ja hyökkääjä Irfan Sadik ovat tehneet tulevan kauden kattavan pelaajasopimuksen. Kahden viikon päästä viralliset ottelut Suomen Cupissa aloittavalla MP:llä on nyt kasassa 18 pelaajasopimusta.

Joulukuussa reilun viikon MP:n harjoituksissa ollut ja maalin harjoituspelissä KuPS:ia vastaan tehnyt Irfan Sadik on isokokoinen hyökkääjä, joka on vaarallinen vastustajan maalin edessä. Viime kaudella hän oli FC Lahden sopimuspelaaja, mutta Veikkausliigassa kertyi vain yksi peli. Farmijoukkue Reippaan riveissä hän osui yhdeksän kertaa kahdeksassa Kakkosen ottelussa. Eilen 21 vuotta täyttänyt Kiuruvedellä syntynyt Sadik on myös esiintynyt U19 -maajoukkueessa ja nyt hän tulee innolla MP:n riveihin.

– Hyvillä mielin tulen Mikkeliin pelaamaan Ykköstä. Joulukuussa olin täällä näytillä ja pelasin KuPS:ia vastaan. Silloin sain hyvän kuvan jengistä ja valmennuksesta.

– Tulevalla kaudella haluan henkilökohtaisesti olla isossa roolissa sekä tehdä tehoja ja sitä kautta auttaa joukkuetta mahdollisimman korkealle sarjataulukossa. Uskon, että tästä tulee hyvä kausi!

Irfan Sadik vakuutti päävalmentaja Juha Pasojan testijaksollaan.

– Irfan vakuutti testijaksolla hyvillä otteillaan. Häneltä löytyy taitoa ja röyhkeyttä pitää palloa sekä suojata sitä ja häntä vastaan on hankala pelata. Hän liikkuu hyvin boxissa ja on hyvä viimeistelijä. Toivottavasti hän pysyy terveenä ja pääsee kehittämään itseään, koska potentiaalia häneltä löytyy.

– Pelaajatilanteemme on hyvällä mallilla ja neuvotteluja käydään muutaman testijaksolla olleen pelaajan kanssa. Jos ne saadaan maaliin, niin joukkueemme alkaa olemaan aika lailla kasassa.

#10 Irfan Sadik
s. 12.1.1999
hyökkääjä
pituus/paino: 190/86
aikaisemmat seurat: KuPS, FC Kuusysi, Reipas, FC Lahti Akatemia, PKKU, FC Lahti

Pelaajasopimukset 13.1.2020:
#3 Reetu Räsänen
#4 Iiro Äijö
#5 Vincent Bikana
#10 Irfan Sadik
#11 Tomi Janhunen
#12 Matti Kohonen
#13 Jiri Haikonen
#16 Eero Ylönen
#17 Veeti Seppänen
#18 Topi Keskinen
#19 Joonas Nissinen
#21 Leevi Leinonen
#22 Olli Kilpeläinen
#25 Juuso Tarvainen
#28 Aatu Manninen
#33 Sammy Ndjock
#34 Antti-Ville Räisänen
#44 Niila Forsell