EDUSTUS: Hyökkääjä Aapo Hyppönen lainalle MP:n riveihin


#19 Aapo Hyppönen oli jo viime viikolla mukana MP:n harjoituksissa.

Vielä Ykkösliigan viimeisenä majaileva Mikkelin Palloilijat on hankkinut loppukauden kattavalla lainasopimuksella Aapo Hyppösen Ykkösliigan kärkiseurasta KTP:stä. Lainasiirto on saatu nyt maaliin ja Hyppönen on pelikelpoinen MP:n seuraavassa Ykkösliigan kamppailussa lauantaina PK-35:n vieraana.

19-vuotias Hyppönen oli viime vuonna lainalla HIFK:ssa, alkukaudesta hän on pelannut Kotkassa kahdessa Ykkösliigan kamppailussa loppuminuutteja ja Suomen Cupissa hän osui kuudesti kolmessa kamppailussa. Kolmosen PeKa:ssa Hyppönen on pelannut kuudessa ottelussa ja viimeistellyt 10 maalia, joista yhden Hänskissä MP/2:n verkkoon. Nyt isokokoinen hyökkääjä tulee Mikkelistä hakemaan peliaikaa ja tuomaan ratkaisua MP:n maalinteko-ongelmaan. Maalinälkäinen ja juoksuvoimainen hyökkääjä harjoitteli jo viime viikolla MP:n mukana ja tällä viikolla hän on muuttanut kaupunkiin.

– Hienoa päästä pelaamaan tänne! Positiivisin mielen tulen seuraan ja kaupunkiin.

– Yritän saada pallot maaliin!

Päävalmentaja Juha Pasoja on ollut tyytyväinen Hyppösen otteisiin harjoituskentällä ja uskoo, että nuorukainen osuu maalipuiden väliin.

– Siirtoikkunan auettua saatiin heti hyökkäysosastolle vahvistusta KTP-lainapelaaja Aapo Hyppösestä. Aapo on isokokoinen ja lahjakas hyökkääjä, joka tekee paljon töitä.

– Hän on ominaisuuksiltaan sopiva meidän pelitapaamme. Hän pystyy liikkumaan hyvin, pitämään palloa, osaa sijoittua sekä liikkua boxissa järkevästi.

– Toivotaan Aaposta ratkaisua meidän maalinteko-ongelmaamme!

KTP:n urheilutoimenjohtaja Niko Ikävalko on tyytyväinen lainaan.

– Loistavaa, että Aapon laina MP:n riveihin onnistui. Meillä valitettavasti rooli on jäänyt vähän pieneksi, mutta ehdottomasti uskon, että Aaposta on paljon apua MP:lle ja hän tulee iskemään maaleja.

#19 Aapo Hyppönen
s. 4.10.2004
hyökkääjä
pituus/paino: 191 / 81
kummiyritys: Teroprint Oy
aikaisemmat seurat: KTP, PeKa, HIFK