EDUSTUS: FC Interin Roope Kantola lainalle MP:n keskikentälle


#13 Roope Kantola on jo pari viikkoa ollut MP:n mukana.

FC Interin 18-vuotias Roope Kantola tulee lainasopimuksella Ykkösessä pelaavaan Mikkelin Palloilijoihin. Kantolan lainasopimus kattaa lähtökohtaisesti koko kauden 2021. Kantolan sopimus Interin kanssa on voimassa kauden 2023 loppuun saakka.

Viime kaudella Kantola pelasi Suomen Cupin lisäksi pääsääntöisesti Interin reservijoukkueessa sekä A-junioreissa. Poikamaajoukkueissa esiintynyt Kantola omaa hyvän pelikäsityksen ja hän omistaa todella hyvän vasemman jalan. Kohta pari viikkoa joukkueen mukana harjoitellut voitontahtoinen keskikenttäpelaaja on innossaan uudesta haasteesta.

– Hyvillä mielin tulen uuteen seuraan ja ympäristöön. Mielenkiinnolla odotan jo kauden alkua ja matseja.

– Tavoitteena olisi saada paljon vastuuta ja pelata omalla tasollani läpi kauden, siitä on hyötyä sekä itselleni että joukkueelle.

Päävalmentaja Juha Pasoja ottaa tyytyväisenä nuoren keskikenttäpelaajan joukkueeseensa.

– Roope on lupaava keskikenttäpelaaja, joka on kuulunut ikäluokkansa maajoukkuevahvuuteen. Hän vahvistaa meidän keskikenttäämme, varsinkin kun sieltä kaksi pelaajaa, Jesse ja Niila, on armeijan harmaissa.

– Hän on hyvä vasenjalkainen pelaaja, jonka vahvuuksiin kuuluu syöttötaito ja pelin lukeminen. Lisäksi Roope löytää hyvin eteenpäin vieviä tiloja syötöillään.

– Hän on ollut harjoituksissa  hyvä ja esiintyi todella hyvin ja varmasti viime viikolla harjoitusottelussa KuPS:ia vastaan.

#13 Roope Kantola
s. 1.4.2002
keskikenttäpelaaja
pituus/paino: 181/74
aikaisemmat seurat: KaaNa, FC Inter