EDUSTUS: Benno Hanslian loppukaudeksi MP:n riveihin


#29 Benno Hanslian liittyy loppukaudeksi MP:n riveihin.

Kakkosen A-lohkon kärkipaikalla kevätkierroksen jälkeen oleva Mikkelin Palloilijat on tehnyt uuden pelaajasopimuksen, kun Benno Hanslian allekirjoitti loppukauden kestävän sopimuksen. Hanslianin siirtoasiat on saatu jo kuntoon ja hän on kokoonpanossa lauantaina lohkon kärkikamppailussa, kun MP kohtaa toisena olevan FC Viikingit Urskissa.

Veikkausliigan KPV:stä Mikkeliin ja MP:n riveihin siirtyvä Benno Hanslian, 25 on urallaan pelannut 29 Veikkausliigan ottelua (1 maali) sekä 65 Ykkösen ottelua, joissa hän on tehnyt 8 maalia. Jyväskyläläistaustainen laitapelaaja on pahojen jalkavammojen takia joutunut jättämään väliin melkein kokonaan kaksi edellistä kautta, mutta nyt paikat on taas täydessä kunnossa ja Hanslian oli eilen ensi kertaa harjoittelemassa joukkueen mukana. Hyvällä vasemmalla jalalla varustettu laitapelaaja on todella innoissaan uudesta haasteesta.

– Olen todella innoissani tästä haasteesta! Kun Wilkmanin Janne oli yhteydessä, niin olin todella iloinen. Olen kuullut todella paljon hyvää MP:n toiminnasta jyväskyläläistaustaisilta pelaajilta ja nykyiset pelaajat ovat kertoneet hyviä asioita seurasta. Päivä on nyt tullut oltua joukkueen mukana ja kaikki vaikuttaa todella hyvältä valmennusta ja taustoja myöten. Kaiken lisäksi kaupunki on jo ennestään jokseenkin tuttu, niin uskon, että tästä tulee hyvä juttu!

– Tässä on minulle hieno mahdollisuus päästä taas kunnolla takaisin jalkapallon pariin ja aion nauttia pelaamisesta. Oman pelaamisen lisäksi on tärkeintä auttaa MP saavuttamaan tavoite eli A-lohkon voitto.

– Olen todella kiitollinen tästä mahdollisuudesta ja uskon, että tästä on tulossa todella hieno loppukausi!

Päävalmentaja Janne Wilkman on todella tyytyväinen, kun sai täydennystä puolustukseen.

– Hienoa, että saimme Bennon mukaan ryhmäämme. Meillä on ollut hieman vajausta vasemman puolen laitapelaajista Tomi Janhusen ollessa lähes koko alkukauden poissa kuvioista siviilitöiden takia.

– Yritin houkutella Bennoa tänne Mikkeliin jo aiemmin, mutta tuolloin hän sai KPV:ltä liigasopimuksen ja luonnollisesti tarttui siihen. Hän tuo nopeana ja taitavana vasenjalkaisena pelaajana meille paljon laatua lisää ja hieman erilaisen vaihtoehdon vasemmalle laidalle.

Pelaajaliikennettä on myös toiseen suuntaan, kun alkukaudella seitsemässä pelissä (187 peliminuuttia) kentällä ollut Samuli Kaasalainen siirtyy määräaikaisella lainasiirrolla paikalliskilpailija Pallo-Kissojen riveihin. Tsemppiä Gaasalle jatkoon!

#29 Benno Hanslian
s. 16.8.1993
puolustaja
pituus/paino: 179/73
kummiyritys: Essote
aikaisemmat seurat: JJK, Huima, Warkaus JK, Villiketut, KPV, GBK