EDUSTUS: Antti-Ville Räisänen MP:n kapteeniksi


#7 Antti-Ville Räisänen toimii kaudella 2021 MP:n kapteenina. (Kuva: Mikko Rahikainen)

Kolmannen kauden MP:ssä aloittava Antti-Ville Räisänen, 23 kantaa tulevalla kaudella kapteenin nauhaa. Päävalmentaja Juha Pasoja valitsi kapteenin viime kauden ja talven näyttöjen perusteella.

– Antti-Ville on osoittanut johtajuutta niin kentällä kuin varsinkin sen ulkopuolella olemalla aktiivinen kaikissa yhteisissä tapahtumissa. Hän saa suunsa auki paikassa kuin paikassa ja haastaa valmennusta sopivasti. Tämän ansiosta A-V oli minulle helppo valinta kapteeniksi.

Viime kaudella MP:n Ykkösen paras maalintekijä Antti-Ville Räisänen ottaa kunnialla vastaan kapteeniuden.

– On äärimmäisen iso kunnia saada kantaa kapteenin nauhaa nyt MP:ssä, joka on kuitenkin hyvin perinteikäs ja tärkeä seura mikkeliläisille.  Monet hienot pelaajat ovat saaneet vuosien saatossa kantaa tätä vastuuta ja siitä viimeisimpänä Haikosen Jiri, joka jätti kyllä isot saappaat täytettäväksi.

– Kapteenina haluan näyttää esimerkkiä niin kentällä kuin sen ulkopuolella ja olla esimerkki siitä, mitä tavoitteiden saavuttaminen vaatii. Tämän lisäksi pyrin olemaan riittävän vaativa ja saamaan kaiken irti joka jätkästä niin treeneissä kuin peleissä.

– Joukkueen tavoitteena on ehdottamasti parantaa viime kaudesta sijoitusta roimasti ja hoitaa ensin paikka top 6:een, jonka jälkeen uskon, että mikä tahansa on mahdollista tällä porukalla.  Henkilökohtaisesti haluan pelata urani parasta futista ja nauttia joka hetkestä näiden upeiden jätkien kanssa.

– Pitkä preseason on nyt takana, töitä on tehty ja onneksi kausi pääsee vihdoin alkamaan nyt sunnuntaina. En malta odottaa, että taas Urskissa nähdään fanien kanssa ja päästään taistelemaan pisteistä. Ja sen voin luvata, että tämä joukkue tulee taistelemaan aina loppuun asti!

Kapteenistoon kuuluvat myös Jonne Uronen sekä Reetu Räsänen, jotka pelaajat ja taustat äänestivät Antti-Ville Räisäsen lisäksi kapteenistoon.

MP:n kapteeniston kaudella 2021 muodostavat #3 Reetu Räsänen, #7 Antti-Ville Räisänen sekä #1 Jonne Uronen. (Kuva: Mikko Kankainen)