EDUSTUS: Ainoana MP:n pelaajana kaikissa Ykkösen peleissä pelannut Aatu Manninen jatkaa MP:ssä


#28 Aatu Manninen pelasi ainoana MP:n pelaajana kaikissa Ykkösen 22 pelissä. (Kuva: Mikko Rahikainen)

Tänään harjoitukset tulevaa kautta varten aloittava Ykkösen Mikkelin Palloilijat ja Aatu Manninen ovat solmineet vuoden jatkosopimukseen. Tällä hetkellä MP:llä on kasassa kymmenen pelaajasopimusta.

Kesken kauden 2019 MP:n riveihin JJK:sta liittynyt 24 -vuotias Aatu Manninen oli viime kaudella MP:n ainoa pelaaja, joka pelasi kaikissa Ykkösen 22 ottelussa. MP:n tehotilastossa Manninen oli jaetulla toisella sijalla kolmella maalilla ja kolmella maalisyötöllä. Manninen jatkaa hyvillä mielin MP:n riveissä Ykkösessä.

– Kaudesta jäi ihan positiiviset fiilikset. Alkukausi tietenkin oli vähän heikompaa meiltä, mutta saatiin silti raavittua tärkeitä pisteitä.  Joukkueena parannettiin pelaamista koko ajan ja loppukaudesta pelaaminen tuntui todella hyvältä.

– Omasta pelaamisesta jäi myös ihan positiiviset tunnelmat. Paljon pääsin pelaamaan, mikä oli tavoitteenakin ja siihen päälle vielä muutama tehopiste, mitä lähdinkin hakemaan.

– Ensi kautta kohti lähdetään vielä nälkäisempänä kuin tänä vuonna. Joukkueena ja myös yksilötasolla haluan kehittää itseäni ja siten saadaan hinattua sijoitusta sarjataulukossa ylöspäin.

– Faneille ja muille tukijoille kiitos, että saatiin olosuhteista huolimatta porukkaa paikalle peleihin. Se on iso osa urheilua ja antaa meille pelaajille niin paljon enemmän energiaa tehdä tätä hommaa.

Päävalmentaja Juha Pasoja on tyytyväinen Aatu Mannisen jatkoon.

– Aatu oli viime kaudella joukkueen kokeneempia pelaajia ja se näkyi rauhallisuutena sekä johtajuutena harjoituksissa sekä peleissä. Hän teki kauden aikana tärkeitä maaleja ja oli rakentelemassa hyvällä pelikäsityksellään meidän maalipaikkojamme.

– Hienoa, että Aatu jatkaa ensi kaudella ja toivotaan häneltä vielä enemmän esimerkillistä tekemistä.

Pelaajasopimukset 30.11.2020:
#4 Iiro Äijö (2021)
#9 Peetu Kerminen (2022)
#15 Santeri Karjalainen (2022)
#16 Eero Ylönen (2022)
#18 Topi Keskinen (2022)
#20 Jonathan Dunyin (2021)
#23 Niila Forsell (2021)
#24 Jonne Uronen (2021)
#28 Aatu Manninen (2021)
#33 Otto Hautamo (2021)