EDUSTUS: Aatu Manninen JJK:sta MP:n keskikentälle


#11 Aatu Manninen liittyi joukkueen vahvuuteen tällä viikolla.

Kakkosen A-lohkon kärkipaikalle oleva Mikkelin Palloilijat saa riveihinsä uuden pelimiehen, kun koko uransa JJK:ssa pelannut Aatu Manninen aloitti opiskelut Mikkelissä ja teki MP:n kanssa 1+1 -vuoden pelaajasopimuksen. Manninen on edustuskelpoinen lauantaina pelattavassa MP:n 90-vuotisjuhlaottelussa Reipasta vastaan.

Keskikentällä kaikissa rooleissa pelaamaan pystyvä Aatu Manninen, 23 pelasi vuonna 2017 Veikkausliigassa 13 ottelua ja viime kaudella Ykkösessä 24 ottelua. Manninen tuo MP:n keskikentälle uuden vaihtoehdon, joka ei pelkää kaksinkamppailuja ja pyrkii ottamaan kentällä johtavaa roolia. Tällä kaudella JJK:n kantavia voimia Kolmosessa (13 ottelua/2 maalia) ollut Manninen saapuu innokkaana MP:n riveihin.

– Seuraan ja Mikkeliin tulen hyvillä mielin. Talvella olimme jo yhteyksissä, mutta silloin omalta osalta siirto ei ollut vielä mahdollinen, mutta nyt opiskelupaikan johdosta saatiin hommat kuntoon.

– Olen kuullut paljon hyvää seurasta! Täällä on varmasti kehittävä ympäristö ja pelipaikoista kova kilpailu, joka auttaa menemään taas askeleen eteenpäin.

– Tavoitteet loppukauteen ovat selvät: sarjanousu ja omalla tekemisellä auttaa joukkuetta saavuttamaan se.

Päävalmentaja Janne Wilkman ottaa todella mielellään Mannisen joukkueeseensa.

– Aatu aloitti opiskelun Mikkelissä ja nykyisin on harvinaista, että tällaisia tämän tason pelaajia putoaa meille tänne Mikkeliin opiskelemaan ja sitä kautta jalkapalloon.

– Scouttaamme jatkuvasti lähialueilta pelitapaamme soveltuvia pelaajia ja hän on yksi niistä, jotka ovat herättäneet meissä kiinnostusta jo aiemmin. Hienoa, että saimme hänet tänne Mikkeliin nyt opintopolun kautta.

#11 Aatu Manninen
s. 6.7.1996
keskikenttäpelaaja
pituus/paino: 173/70
kummiyritys: Fressi
aikaisemmat seurat: JJK