Ravintola Kivijalka -ENNAKKO: MP/SavU ja Kultsu FC iskevät yhteen Joutsenossa


Otteluennakon tarjoaa: Ravintola Kivijalka

Ennakko: Kultsu FC-MP/SavU
ke 14.6. klo 18.30 Keskuskenttä N, Joutseno

MP/SavU matkustaa jälleen idän suuntaan, kun joukkueen seuraava Kolmosen ottelu käydään Joutsenossa paikallista Kultsu FC:tä vastaan. Keskuskentän nurmella pelattava kamppailu alkaa keskiviikkona 14.6. klo 18:30.

MP/SavU:n edellisessä kamppailussa heinolalaista Union Plaania vastaan pelanneista MP:n edustusjoukkueen pelaajista Niklas Leinonen ja Jesse Kilpeläinen eivät tällä kertaa ole mukana, mutta joukkuetta vahvistaa sen sijaan paluuta kentille loukkaantumisen jäljiltä tekevä Jan Heinonen. Heinosen ja maalilla pelaavan Riku Piispan lisäksi joukkue koostuu muilta osin totuttuun tapaan MP:n nuorista ja nälkäisistä pelaajista.

Perinteikäs Kultsu FC on totuttu viime vuosina näkemään Kolmosessa aivan kärkipaikoilla niinä vuosina kun se ei ole pelannut Kakkosessa, jossa joukkue vieraili viimeksi kaudella 2020. Tämänkin kauden Kultsu FC on aloittanut hyvin, mutta on kärsinyt kotitappiot sarjan ennakkosuosikkeihin lukeutuville HaPK:lle ja MyPa:lle. Pisteitä joukkueella on kerättynä 13 seitsemän pelatun ottelun jälkeen ja se oikeuttaa sarjataulukossa viidenteen sijaan. Kultsu FC:n joukkue on sekoitus kokemusta ja nuoruutta, pelaahan siinä useita LAUTP:n P17-joukkueen pelaajia. Joukkueen maalintekijätilaston kärjessä on kuitenkin sen kokeneempaa kaartia edustava Erkka Partanen, joka on tehnyt sarjassa toistaiseksi neljä maalia.

MP/SavU pelasi edelliskierroksella vuoristoratamaisen kamppailun Union Plaania vastaan ottelun päätyttyä lopulta lukemiin 4-4 (3-1). Ottelussa hattutempun viimeistellyt Veikko Karttunen nousi osumillaan jo kolkuttelemaan joukkueen sisäisen maalintekijätilaston kärjessä keikkuvan Santeri Karjalaisen kantapäitä, joka on osunut kauden aikana yhteensä neljästi. Pisteitä MP/SavU on toistaiseksi kerännyt kahdeksan kappaletta ja joukkue on niillä sarjassa sijalla kahdeksan.

Molemmat joukkueet janoavat siis lisää pisteitä, kotijoukkue Kultsu FC pysyäkseen vielä iskuetäisyydella sarjakärjestä ja vierasjoukkue MP/SavU kuroakseen hieman eroa putoamisviivan alapuolella oleviin joukkueisiin. Odotettavissa on siis kiivas kamppailu sarjapisteistä, johon oman mausteensa tuo varmasti Joutsenoon keskiviikoksi luvattu lähes hellelukemiin nouseva lämpötila.

Live stream: Ottelua on mahdollista seurata Veo Live-sovelluksella, jonka voi ladata: (iOS TÄÄLTÄ, Android TÄÄLTÄ). HUOM! Pidätämme oikeuden Live strem-lähetyksen peruuntumiseen mahdollisten yhteys- tai muiden teknisten ongelmien varalta.

Tulospalvelu: täältä

Kokoonpanossa:
4 Perttu Kosonen
5 Aapo Karttunen
8 Ossi Torniainen
9 Jimi Teittinen
10 Veikko Karttunen
12 Riku Piispa (Mv)
13 Eelis Valjakka
15 Jan Heinonen
16 Sakari Kaukonen
17 Valtteri Nikulainen
20 Ville Laiho
21 Oliver Häyhänen
22 Mikko Haponen
25 Lauri Pulkka
26 Santeri Karjalainen
27 Aleksi Matilainen