SEURA: Suomi kohtaa Islannin U16-poikien maaotteluissa Mikkelissä


Tuplamaaottelu Urskissa tiistaina 21.9. ja torstaina 23.9.

Suomen U16-pojat (2006 ja myöhemmin syntyneet) pelaavat kaksi maaottelua Islantia vastaan Mikkelin Urheilupuistossa kahden viikon kuluttua. Tiistaina 21.9. pelattava ottelu alkaa klo 18:00 ja torstain päiväottelu alkaa sen sijaan jo klo 13:00. Molempiin otteluihin on yleisöllä vapaa pääsy.

Edellisen kerran Mikkelissä on pelattu jalkapallon maaottelu vuonna 2013, jolloin niin ikään U16-poikien maaottelussa Suomi kohtasi Pohjois-Irlannin. Tuolloin ottelussa nähtiin myös mikkeliläisväriä, kun Suomen joukkueen päävalmentajana toimi Ilkka Mäkelä ja valmentajana Matti Kuitunen. 1100 katsojan edessä pelattu ottelu päättyi tasatulokseen 2-2(1-1).

Tällä kertaa Matti Kuitunen on ollut mukana junailemassa maaotteluita Mikkeliin ja Mikkelin Palloilijat vastaakin molempien maaotteluiden paikallisjärjestelyistä. Matti Kuitunen odottaa otteluita innokkaana:
”Pitkästä aikaa meillä on mahdollisuus nähdä kansainvälistä jalkapalloa Mikkelissä. Hienoa, että saimme Palloliitolta mahdollisuuden toimia paikallisjärjestäjinä ja saimme ottelut Mikkeliin.”

”Toivomme, että saamme yleisöä runsaasti lehtereille molempiin otteluihin ja sitä kautta saadaan varmasti hyvä tunnelma aikaiseksi. Tiistain ottelussa iltavalaistu Urski on puitteiltaan kerrassaan upea ja torstain päiväotteluun kutsumme kaikki Mikkelin koululaiset paikalle.”

Jalkapallon U16-poikien maaottelut Suomi-Islanti Mikkelin Urheilupuistossa
tiistaina 21.9. klo 18:00
torstaina 23.9. klo 13:00

Palloliiton uutinen aiheesta löytyy täältä.