LUCAS DOS SANTOS OLIVEIRA JA MP TEKIVÄT KAHDEN VUODEN SOPIMUKSEN


#17 Lucas dos Santos Oliveira pelaa seuraavat kaksi vuotta MP:n riveissä.

Kakkosen A-lohkossa pelaava Mikkelin Palloilijat on tehnyt uuden kiinnityksen tulevan kauden joukkueeseensa, kun Lucas dos Santos Oliveira on allekirjoittanut kahden vuoden pelaajasopimuksen. Tällä hetkellä MP:llä on kaikkiaan kaksikymmentäkolme sopimusta ja muutama on vielä tulossa.

26 -vuotias brasilialainen hyökkäyspään moniosaaja Lucas dos Santos on pelannut Suomessa jo pidempään, sillä ensiesiintyminen tapahtui vuonna 2013 Kakkosessa BK-46:ssa. Sen jälkeen hän on edustanut Kakkosessa FC Honkaa sekä KTP:tä ja Ykkösessä EIF:iä. Kakkosessa pelejä on kertynyt kaikkiaan 73 ja maaleja 28. Ykkösessä dos Santos on pelannut 16 peliä ilman maaleja. Lucas on nopea ja taitava pelaaja, joka haastaa ja laukoo hyvin sekä on luova hyökkäysalueella. Viime kaudella Kakkosen A-lohkon voittaneessa KTP:ssä tehot 7+9 tehnyt pelimies saapuu innolla uuteen kaupunkiin ja seuraan.

– Vaikka olenkin ollut vain hetken joukkueen mukana ja tavannut muutaman kerran seuran johtoa, niin täällä huokuu hyvä tekemisen meininki ja meillä on hyvät mahdollisuudet menestyä tulevalla kaudella, kunhan teemme vain kovasti töitä.

– Uudesta kotikaupungistani minulla ei ole vielä paljon tietoa, mutta olen kuullut, että kaupunki on kiva ja täällä on paljon opiskelijoita sekä ihmiset täällä pitävät jalkapallosta. Itse seurasta tiedänkin sitten paljon enemmän ja onkin hienoa liittyä tämän perinteikkäin seuran riveihin.

– Tärkein tehtäväni on tietenkin auttaa joukkuetta maalien teossa, mutta haluan myös tuoda kokemukseni joukkueen käyttöön. Haluan antaa joukkueelle, johdolle ja tietenkin kannattajille ilon hetkiä kentällä. Nautin pelaamisesta suunnattomasta ja haluan, että se näkyy myös kentän laidalle!

Päävalmentaja Janne Wilkman on todella tyytyväinen uuteen sopimuspelaajaan.

– Lucas on kovan luokan ammattilainen ja persoonaltaan sellainen pelaaja, joka soveltuu meidän juttuumme erinomaisesti. Pelillisesti hänellä on juuri sellaisia ominaisuuksia, joita ryhmästämme on vielä puuttunut, joten olen erittäin tyytyväinen, että saimme hänet kahdeksi seuraavaksi kaudeksi joukkueeseemme.

#17 Lucas dos Santos Oliveira
s. 28.5.1991
keskikenttäpelaaja/hyökkääjä
pituus/paino: 172/70
aikaisemmat seurat: SC Internacional, FC Dallas, SC Pfullendorf, BK-46, FC Honka, EIF, KTP

Pelaajasopimukset 16.3.2018:
#3 Eero Karjalainen
#4 Iiro Äijö
#6 Ozeias Graciano
#7 Mikko Hiltunen
#8 Elliot Simmons
#9 Juuso Liukkonen
#10 Miikka Oinonen
#11 Tomi Janhunen
#12 Matti Kohonen
#13 Jiri Haikonen
#14 Joonas Kimari
#15 Markus Brusila
#17 Lucas dos Santos Oliveira
#18 Janne Kuhmonen
#19 Mehdi Mohammadi
#20 Viljami Jurvanen
#21 Leevi Leinonen
#22 Jonne Uronen (mv)
#23 Olli Kilpeläinen
#26 Tuomas Jerkkola
#33 Sammy Ndjock (mv)
#44 Niila Forsell
#77 Sami Kariniitty